Marriott Exclusive Fashion Night

Mengotti Romania_Instilulmeu.ro

Seară de gală în magazinul Mengotti din București! Noile colecții toamnă-iarnă 2013 semnate Prada, Giorgio Armani, Fendi, Etro și Dolce&Gabbana au fost prezentate într-un show marca Mengotti, în cadrul unui eveniment dedicat clienților Marriott Exclusive regizat și stilizat de către Ovidiu Buta.

Spectacolul luxului în viziunea lui Adriano Mengotti a început în primăvara lui 2008, când a adus în premieră în România o selecție de brand-uri de moda high-end, reunite sub conceptul “Made in Italy”: Prada, Fendi, Valentino, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Etro, Giambattista Valli, Ermanno Scervino, Moncler, Loro Piana, Raimondi e Aquilano. Inițial bazat cu precădere pe încălțăminte și accesorii, magazinul Mengotti s-a impus pe piață încă de la început ca un multibrand cu o identitate proprie.

Mengotti Romania_Instilulmeu.ro

În România, Grupul Mengotti este unic importator și distribuitor cu exclusivitate, fie pe linie vestimentară sau de accesorii, în funcție de fiecare casă de modă pe care o reprezintă.

”Cei care iubesc moda italiană vin la Mengotti. Sunt foarte bucuros să remarc faptul că locuitorii Bucureștiului – sau mai bine zis cei care îmi trec pragul – sunt foarte încântați de ceea ce găsesc. Am bucuria să văd că sunt foarte mulți dintre ei care apreciază emoția pe care Mengotti o promovează. Clienții ne-au surprins cu bucuria lor de a se deschide și încrederea în personalul, inclusiv italian al magazinului Mengotti. Spre deosebire de prejudecățile despre stilul ostentativ din Europa de Est, cumpărătorii români au capacitatea nativă de a distinge emoția, eleganța și substanța unei creații și pot fi ușor comparați cu cei din marile capitale ale modei.” (Adriano Mengotti)

De la genți și pantofi de damă, la sacouri și pantaloni bărbătești pentru ținutele de zi culminând cu minunate rochii de seară, smoking-uri și tuxedo. Acesta este tabloul unei seri de gală, în care iubitorii de frumos s-au reunit în singurul magazin din țară care adună toate numele grele ale modei de la Milano.

Mengotti Romania_Instilulmeu.ro

Pentru a transpune într-o manieră impecabilă emoțiile unui show italienesc, Grupul Mengotti a colaborat cu make-up artist-ul Dana Argeșan și hair stilist-ul  Florin Noje, construind un look puternic pentru mini colecția prezentată.

Produsele pot fi găsite în magazinul bucureștean, situat pe Calea Victoriei nr 48-50.

Mengotti Romania_Instilulmeu.ro

Mengotti Romania_Instilulmeu.ro

Mengotti Romania_Instilulmeu.ro