Massimo Dutti se deschide în București Mall

Massimo Dutti, unul dintre cele mai renumite branduri de modă, va inaugura un nou magazin pe 21 noiembrie 2013, în București Mall, primul centru comercial modern din țara noastră.

Massimo Dutti

București Mall continuă să stabilească trendurile în modă, oferind clienților săi mixul perfect de chiriași care să satisfacă cele mai exigente cerințe. Astfel, celor peste 100 de nume importante din zona de fashion și entertainment li se va alătura în luna noiembrie Massimo Dutti, unul dintre cele mai cunoscute branduri de modă, ce va fi deschis la etajul 1 al centrului comercial, ocupând o suprafață de peste 500 mp. Massimo Dutti face parte din grupul spaniol INDITEX – cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume.

Prioritatea noastră este să depășim nivelul așteptărilor clienților noștri, oferindu-le constant noi oportunități de shopping și acces la branduri cunoscute și apreciate. Prin deschiderea Massimo Dutti în București Mall întâmpinăm nevoile și dorințele vizitatorilor  în materie de modă”, a declarat Răzvan Gaiță, General Manager Anchor Grup.

Prin diversitatea și calitatea chiriașilor săi, primul mall din România se poziționează ca una dintre cele mai apreciate destinații pentru cumpărăturile bucureștenilor.

Anul acesta, București Mall a început implementarea proiectului de repoziționare pe piaţa centrelor comerciale din capitală, astfel că anul viitor vor fi vizibile modificări importante atât în ceea ce priveşte mixul de chiriaşi, cât şi designul şi arhitectura mall-ului.