Maybe inspired by Fifty Shades of Grey

Anca Irina Lefter a decis sa ne ispiteasca in cel mai adevarat sens al cuvantului cu o colectie provocatoare de elemente complementare.

Feminitatea si senzualitatea este pusa in valoare mai mult ca niciodata prin iluzii optice si jocuri de imagine care contureaza atent silueta so formele corpului.

Colectia Maybe este inspirat de celebrul film Fifty Shades of grey si de jocurile de seductie ale femeii moderne care intodeauna stie ce isi doreste.

Collectia a fost lansata in cadrul unui eveniment privat al magazinului wm designers concept store si s-a bucurat de mare success.

Aceasta collectie se adreseaza femeilor puternice care isi experima dorintele prin senzualitate.

Maybe Vine ca un manifest impotriva conceptiilor gresite asupra apparentelor, este vorba despre o schimbare de attitudine, sunt accessorii care intregesc tinuta simpla de zi si de seara.

Sunt create pentru a te scoate din monotonia cotidiana.

Ail este foarte riguroasa in alegerea materialelor foloseste doar piele naturala de cea Mai buns calitate din sudul Italiei si accessorii din florenta.

Firecare accessoriu este ajustabil si se pot customiza, puteti alege culoarea pielii si diferite texturi accessoriile metalice, culoarea accesoriilor.

Toate accesoriile sunt atent alese pt fiecare model in parte iar designul permite ajustarea in functie de preferinte.

Accesoriile propuse sunt; hamuri, bratari, coliere, curele, coronite, palarii, masti,manusi si tinute de scena.

Cu toaste astea ail s a dezvoltat foarte mult cu fiecare colectie, ea nu a renuntat la pictura combinand maestruos tendintele acestui sezon, combinand albastrul ultramarin cu auriu oglinda, negru mat cu Argentintiu electric . Exista o colectie de plicuri de seara in editie limitata sub acelasi nume.

A lucrat cu artisti internationali ca ; David Guetta, Tara McDonald, Bill Patrick, Fergie, Britney Spears, cat si oameni de afaceri, avocati, doctori si politicieni.

Toate piesele acestei colectii se pot comanda pe site-ul artistului www.ancairinalefter.ro, pe Facebook si in magazinele partnere Galeria Artistilor Romani in Cocor Store si in Wm Designers Concept Store din Bucuresti.

Anca Irina Lefter – leather accesories and styling
Ciprian Strugariu– photo
Ana Maria Cordun– Londra 17- Hair
Ioana Boer – Make-up
Paulina Buldumea
Sabina Lupu– assistent
Alexandra CalafeteanuSerban Alina– clothes
Barrio– Location