Mega Image a lansat noul Concept Store

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

După ce în luna decembrie Mega Image a inaugurat noul Concept Store Băneasa, pe 21 Ianuarie a avut loc evenimentul oficial de lansare al acestuia. Situat pe Șoseaua București – Ploiești, nr. 83 – 87, acesta are o suprafață de 2100 m2, fiind astfel cel mai mare magazin din rețeaua Mega Image. Noul Concept Store dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri și de o stație pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat.

Noul Concept Store din Băneasa integrează toate conceptele speciale, deja consacrate în magazinele Mega Image Concept Store, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Românești și insula Angst, precum și întreaga sortimentație din magazinul AB Cool Food. Pe lângă acestea, un nou concept este inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului, Fromangerie, care include o gamă largă de brânzeturi vrac.

Noul magazin Mega Image din Băneasa este ușor accesibil pentru locuitorii întregii zone de nord a capitalei, precum și pentru clienții din zonele de birouri. Mai mult, acesta va dispune de cea mai recentă inovație în materie de design exterior, o fațadă dinamică bazată pe tehnologie cu leduri. Este o premieră în materie de fațade, fiind realizată dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovație a partenerului Philips.

Invitații din cadrul evenimentului s-au putut bucura de unicitatea și noutatea concept store-ului Mega Image Băneasa, prezentat sub forma unei adevărate expoziții de artă culinară contemporană. Ei au fost primiți chiar de la intrare cu un covor roșu care i-a îndrumat către toate colțurile speciale din Mega Image Băneasa și activările care au avut loc în fiecare dintre acestea.

Aceștia au fost purtați prin expoziția de pictură din zona de fructe și legume, unde au fost invitați să atingă “operele de artă” și să recreeze cunoscuta pictură „The son of man”, de Rene Magritte, cu un măr adevărat. În zona Gusturi Românești au putut vedea crearea tradiției românești prin meșteșug și artă culinară, mai exact prin realizarea vaselor de lut și a ciocolatei de casă chiar la fața locului. Călătorind mai departe prin universul Mega Image, invitații au putut admira tablourile realizate din vin și degusta 12 tipuri de vinuri atent selectate de somelierii Mega Image în zona Wine Gallery.

Secțiunea Equilibrium a oferit o excelentă ilustrare a dictonului “Mens sana in corpore sano” atât la nivel artistic, prin perfecțiunea corpului uman înfățișată cu ajutorul Omului Vitruvian, vestita pictură a lui Leonardo Da Vinci, precum și practic, prin intermediul sfaturilor oferite de doctorul nutriționist colaborator.

Expoziția de sculpturi în gheață din zona AB Cool Food a fost admirată de către oaspeți, care apoi au mers mai departe către lucrările de artă în cafea realizate live la corner-ul dedicat și către maestrul ciocolatier care își desfășura meșteșugul în zona Ciocolaterie.

Nu în ultimul rând, invitații Mega Image au fost serviți cu bucate preparate la fața locului de către chef Hadad.

Pe lângă aceste conceptele speciale, clienții Mega Image Băneasa vor avea la dispoziție același mix atractiv și zone de produse cu care sunt deja familiarizați din celelalte magazine Concept Store – legume și fructe exotice, zona de ready meal, zona de brânzeturi și mezeluri internaționale. Mai mult, zona de panificație și patiserie va dispune și de un feliator de pâine, care va sta la dispoziția tuturor celor care își doresc produse proaspăt scoase din cuptor, feliate pe loc.