Mega Mall te invita in weekend la party!

Mega Mall aduce atmosfera de petrecere de pe malul marii in inima Bucurestiului!

Hai la party cu noi

Cel mai mare mall din Bucuresti, Mega Mall, a pregătit vizitatorilor săi un colț de vacanță pentru weekendul 11-12 iulie, cu cocktailuri și mixuri de vară, cât și multe alte activități, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Startul petrecerii va fi dat sâmbătă, 11 iulie, la ora 12:00, pe ritmuri muzicale alese de Vlad Dobrescu, AbascMusic și Twisted Faders. Vizitatorii mallului care vor face cumpărături în ziua respectiva se vor putea bucura de cocktailuri gratis, în cadrul petrecerii, care va avea loc la nivelul 2 al centrului comercial. De asemenea, Mega Mall se va transforma într-un spațiu de vacanță și pentru cei mici, cu dansuri, concursuri și jocuri de poveste, cat și multe alte activități. Accesul în zona special amenajată pentru copii va fi gratuit.

În plus, bucureștenii se pot bucura și de ofertele din sezonul de reduceri. Cele peste 200 de magazine își așteaptă cumpărătorii cu produse și servicii reduse cu până la 50%, mai mult, cumpărăturile de minim 250 RON vor fi răsplătite cu 20.000 de premii garantate.