Melkior a lansat noua colectie de vara Vertigo la Rouge Nail Bar

Melkior a lansat colectia de vara VERTIGO special creata pentru a da tonul unei veri hipnotizante prin nuante tari si vesele.

Incepand de azi cele 4 nuante stralucitoare (Crazy Pink, Disco Power, Vertigo, Orange Flavour ) se vor gasi intr-un loc stylish si avangardist din capitala: ROUGE NAIL BAR, pe Calea Floreasca 133-137. Actualizat mereu cu noile teninte, barul de manichiura este primul loc in care poti comanda o mani sau pedi in tenditele de vara Melkior, o vara in care culorile sclipitoare vor atrage atentia indiferent de tinuta. Asfel, printre cele peste 15 branduri de oja din rafturile nail barului, dintre care 7 se gasesc in exclusivitate, colectia de vara Melkior va purta un loc privilegiat, al recomandarilor ”in tendinte ametitoare”.

Raluca Rasadean, cea care a adus conceptul in Romania, despre colaborarea cu Melkior: ” In cele 7 luni de cand am deschis acest nail bar caruia ne place sa ii spunem simplu Rouge, am raspuns cu mare drag provocarilor brandurilor cu care am ales sa colaboram. Dintre acestea, Melkior a adus surprize placute nu numai unghiilor, ci si tenului nostru prin sesiunile de make up pe care le organizam pentru clientii nostri. Faptul ca producatorii scot in permanenta nuante care sa se potriveasca fiecarui sezon, transpun tendintele din fashion in tehnici si nuante de manichiura, nu ne face decat sa ne dorim si mai mult sa pastram o colaborare frumoasa.”

 La evenimentul dedicat lansarii noii colectii de vara Melkior invitatii au testat impreuna cu prietenii si clientii fideli nuante sclipitoare, bauturi delicioase intr-o seara  frumoasa pe terasa cocheta din fata nail barului – un prilej bun de „etalare” a noilor tendinte si de socializare.

Cele 4 nuante ale noii colectii Melkior se vor gasi la Rouge Nail Bar incepand cu 24 Mai la pretul 31 Ron, sau pot fi aplicate de care profesionistele nail barului comandand o manichiura clasica la pretul de 50 Ron.

 Rouge Nail Bar are un mix de produse cunoscute si exclusiviste pentru ingrijirea unghiilor. Clientii se pot bucura de calitatea brandurilor de oja ( peste 15 branduri dintre care 7 in exclusivitate). Ca o noutate, Rouge Nail Bar dispune de cel mai nou mecanism de printare a imaginilor pe unghii. Pe langa serviciile clasice de manichiura si pedichiura (oja semipermanenta, unghii tehnice) profesionistii Rouge Nail Bar sunt specializati in tratamente pentru unghiile deteriorate, pedichiura medicinala, cele mai apreciate de catre clientii Rouge Nail Bar fiind  tratamentele antiagenig pentru maini si picioare frumoase. Atmosfera este completata de bauturi speciale pentru fiecare moment al zilei: fructul pasiunii si tofu surprind diminetile in cocktail-uri precum Pasion Fruit Crush si Late Breakefast, iar menta, florile de lavanda si sucul de limenta  sunt doza de energie a dupa-amiezii. Un pahar de sampanie va fi recompensa unei zile reusite.