Mentoring Generations by Brâncoveanu

S-a lansat primul club premium bazat pe mentoring creativ destinat femeilor românce de pretutindeni, susținut de vinars Brâncoveanu

Mentoring Generations by Brâncoveanu este un club premium, destinat exclusiv membrilor, bazat pe puterea relațiilor personale, împărtășirea cunoștințelor, dorința de perfecționare, curajul de a spune o poveste de viață, conectarea la experiențele altora și nu în ultimul rând dorința de a învăța să devii cea mai bună versiune a ta, de la cei mai buni.

Pentru o societate mai sănătoasă din toate punctele de vedere este nevoie să dăm mai departe ceea ce noi am acumulat prin experiență, chiar si prin greseli. Așadar, am creat un club dedicat doamnelor. Eu cred în femeia româncă de pretutindeni. Este puternică, specială, curajoasă, deschisă să asimileze cât mai mult, dornică să se autodepășească și totodată feminină. Sunt convinsă că atunci când ne unim forțele și creăm un dialog constructiv, reușim să ne încurajăm reciproc, să învățăm, să ascultăm, să ajutăm, să inspirăm și să ne lăsăm inspirate. Să construim o lume nouă.

spune Marinela V. Ardelean, Global Brand Ambasador Vinars Brâncoveanu & Fondatorul Mentoring Generations by Brâncoveanu

Brâncoveanu este un EROU pentru noi toți și un exemplu perfect al caracterului NOBIL. Imaginea CURAJULUI legendar ne inspiră încă, iar valorile reprezentate de el au avut forța de a călători de-a lungul istoriei până în prezent. Brâncoveanu Vinars este o expresie modernă a unui simbol cu valoare incontestabilă.

Inspirat de distilatul din vin 100% românesc, Mentoring Generations propune un traseu de dezvoltare, de obținere a succesului cu grație și eleganță, pentru fiecare dintre membrii.

BRAVE – cele care încă încearcă să se definească, care sunt în căutarea unui drum, care au curajul să ceară sprijin sau îndrumare, fără teamă, să experimenteze ceva nou.

HERO – cele care muncesc asiduu pentru atingerea unor noi culmi, care au puterea de a inspira și deschiderea de a se lăsa inspirate.

NOBLE – cele care au demonstrat că sunt autentice, puternice, curajoase, dinamice, care au atins un statut social și au o poveste frumoasă a traseului profesional parcurs, cele care sunt deschise să dea mai departe societății prin împărtășirea înțelepciunii și a experiențelor.

În seara de 5 noiembrie primele 20 de HERO înscrise în Mentoring Generations by Brâncoveanu au făcut cunoștință cu primele două NOBLE selectate, în cadrul unui eveniment privat, desfășurat la Uanderful.

Cristina Chiriac – FONDATOR FLORI DE IE, ANTREPRENOR

Cristina Chiriac este doctor în economie și are o vastă expertiză în management acumulată pe parcursul a cincisprezece ani de activitate. Posesoare a titlurilor Ambasador al antreprenoriatului feminin şi Mentor al antreprenoriatului feminin, acordate de către Comisia Europeană, Cristina a pus bazele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin și continuă să reprezinte tradiția la nivel global.

Octavia Cutuș – PRIVATE BANKING & WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST

Octavia Cutuș este un reprezentant al României în industria bancară la nivel global, astăzi ocupându-se de divizia austriacă a LGT – Lichtenstein Global Trust. Octavia excelează în domeniul private banking, având în repertoriu mai mult de 20 de cursuri de specialitate și ocupându-se de administrarea unor averi de 300 de milioane de euro. Experiența de 20 de ani și numeroasele poziții executive sunt cele care o recomandă ca unul din cei mai buni specialiști bancari.

Prima temă de dezbatere pentru NOBLE, Lacrimi pentru Diamante sau cum am ajuns să fiu un etalon al segmentului premium, s-a transformat într-un dialog savuros, plin de învățături și exemple dând celor prezenți un impuls de a-și continua proiectele cu mai mult aplomb și de a-și urma visurile.

Mentoring Generations by Brâncoveanu își propune formarea unei comunități selecte a femeilor de pretutindeni, o comunitate care nu îi exclude pe bărbați și care va reprezenta o sursă de inspirație și o platformă dinamică de mentoring, networking și learning.

Înscrierea în Mentoring Generations by Brâncoveanu este gratuită și se realizează momentan printr-un mesaj privat pe paginile oficiale de Facebook și Instagram. Mesajul trebuie să conțină intenția de aderare: “ Vreau să fiu membru”, numele complet și adresa de email. Fiecare mesaj va primi un email cu pașii de urmat.

Marinela V. Ardelean – WINE SPECIALIST

Marinela V. Ardelean este specialist în strategii de marketing în industria vinurilor, profesor la Italian Chef Academy și autor de cărți de profil, cea mai recentă  fiind al treilea volum al “The Wine Book Of Romania”. Speaker la numeroase evenimente, face parte din juriul mai multor competiții internaționale și a primit numeroase distincții internaționale – pentru wine & food pairing, pentru cunoașterea aprofundată a vinurilor din Champagne sau din mai multe regiuni ale Italiei. Traseul profesional de până acum a presupus cunoașterea și aprofundarea tradiției viniviticole din mai mult de 70 de țări. Experiența acumulată se traduce azi într-o lucrare de doctorat la universitatea Timișoara, cu tema „The Influence of wines in building and developing the country brand”. Marinela este, deasemenea coorganizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romania și Global Brand Ambassador al Vinars Brâncoveanu.

 

Vinars Brâncoveanu a fost creat în cinstea celor 25 de ani de pace – una dintre cele mai lungi perioade de liniște – pe care domnia lui Constantin Brâncoveanu i-a adus în Țara Românească.

“Vinars” reprezintă o categorie de băuturi obținute printr-o metodă tradițională românească de producere a distilatelor de vin, un vechi meșteșug românesc păstrat din generație în generație. Elementele care fac vinarsul special și unic sunt varietățile locale de struguri din care se obține acest distilat de vin, procesul de distilare în sine, dar și procesul de maturare în butoaie aduse din Franța și în butoaie de stejar din Carpați.

Respectând valorile de bază ale poporului român și ale conducătorilor săi, vinarsul Brâncoveanu onorează un voievod emblematic, simbol istoric și reprezentant de frunte al culturii românești.

Plantațiile viticole care contribuie la realizarea acestui vinars sunt situate pe Paralela 45, ceea ce le conferă climatul ideal pentru obținerea unor recolte de calitate. Există trei variante din această categorie de vinars: VS, VSOP și XO.  Brâncoveanu VS (Very Special) este învechit în butoaie cel puțin trei ani, în timp ce VSOP (Very Superior Old Pale) and XO (Extra Old) sunt învechite pentru cinci, respectiv 7 ani.

Vinarsul Brâncoveanu este marcă a grupului Alexandrion Group – cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, prezent atât pe piețele locale, cât și pe cele internaționale.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de băuturi alcoolice din România. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaționale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediție specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziție în domeniul producției de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate.