METABOLISMUL CELULAR, ELEMENT VITAL AL TINEREȚII

Cabinetul de chirurgie estetică Dr. Ruxandra Pașcanu (http://www.drruxandrapascanu.ro/) organizează ședințe de tratament ELECTROPORAŢIE şi ELECTROOSMOZĂ pentru „tinerețea veșnică’’ a persoanelor care doresc să aibă o piele ingrijită, tonifiată, fermă și tânără.

Dr. Ruxandra Pascanu

Tratamentele din gama ELECTROPORAŢIA şi ELECTROOSMOZA ale cabinetului Dr. Ruxandra Pașcanu sunt proceduri medicale moderne, caracterizate prin tehnici de electropermeabilizare celulară la vitamine, aminoacizi, tripeptide (au rolul de a îmbunătăți celulele pielii și de a oferi un aspect mai fin) omega 3, acid hialuronic, acid thioctic.

Mezorefresh-LEONARDO, Mezolift-TIZIANO, Mezostrech-RAFFAELLO, Mezoslim-MICHELANGELO sunt cele mai inovative servicii estetice care împiedică îmbătrânirea timpurie, stimulează buna armonizare a metabolismului celular și oferă aspecte plăcute pielii.

Mezorefresh-LEONARDO – este o tehnică care ajută organismul să producă colagen și elastină, necesare pentru creșterea și redobândirea elasticității pielii, eliminarea ridurilor și oferă tenului o înviorare tonică.

Mezolift-TIZIANO – oferă o întinerire facială prin stimularea tonusului facial, diminuează ridurile superficiale si are efect de lifting.

Mezostrech-RAFFAELLO – elimină petele solare, reduce cearcănele, acționează în restabilirea și uniformizarea culorii tenului.

Mezoslim-MICHELANGELO – ajută în diminuarea și reducerea depozitelor adipoase și conferă o nouă siluetă corporală.

 „Atunci când vorbim despre tinereţe, vorbim cu siguranţă despre stil şi frumuseţe. O femeie trebuie să ştie să se bucure de exteriorul şi aspectul său fizic. Noile tehnici din gama ELECTROPORAȚIA şi ELECTROOSMOZA sunt special create pentru combaterea și eliminarea aspectelor inestetice ale pielii, dar și pentru reîmprospătarea metabolismului celular’’, declară Dr. Ruxandra Paşcanu, medic estetician şi fondator Cabinetul Dr. Ruxandra Paşcanu.

Tratamentele pentru redobândirea fermităţii pielii şi a metabolismului celular implică aproximativ 5 şedinţe la o perioadă de 1-2 săptămâni, în funcţie de tipul de piele, vârstă și deficiențele celulare existente fiecărei persoane în parte.