Midnight Dolls by Meli Melo

Frumusete dramatica, fragilitate, delicatete, dantelarie, masti din portelan, perle, detalii shiny, papusi vechi, atent pastrate in camerele intunecate ale unei case in stil Victorian.


Toate acestea ne-au inspirat sa cream o colectie plina de diafan si extravaganta, de lumina si intuneric, de mister si opulenta.                                                                                                                         

 

Această tema povesteste despre dramatismul păpușii de la miezul nopții. Ea prinde viata la lasarea intunericului. Tenul ei alb imaculat, mat și decorurile romantice, vintage, cu urme vizibile ale trecerii timpului, formeaza cadrul perfect al unei povesti tarzii, de iarna.

 

Se trezeste la viata, iar primul gand este sa cotrobaie in sertarele incaperii ei si sa regaseasca toate bijuteriile preferate. Abia asteapta sa le poarte din nou, chiar daca doar pana la prima raza de lumina. Apoi, totul se repeta, iar accesoriile vor fi doar ale tale, pentru ca tu sa stralucesti in noaptea dintre ani. Imprumuta-le pentru a-i imprumuta si stilul!

Contrastul dintre tenul ei imaculat, detaliile bine alese si intunericul din incapere, definește tendința acestui sezon.

Bijuterii mari, cristale patrate si combinatii de margele si materiale diafane, vin sa completeze atmosfera de sarbatoare in care se pregateste sa prinda viata.

Cerceii spectaculosi ies din cutie special pentru serile de party ale sezonului, iar pandantivele in forma de măști din portelan, pictate si pietrele de onix, aduc o nota de lux outfit-ului tau.

Culorile pale contrasteaza cu zonele intunecate, iar elementele delicate se impletesc armonios cu metale si pietre.

Si pentru ca orice tinuta de party trebuie sa fie completata cu accesorii spectaculoase, colectia aduce in prim plan elementele decorate cu paiete: geanta neagra, oversized, dar si plicurile delicate, stralucitoare si inele spectaculoase.

Toate, pentru ca tu sa te transformi in regina balului, la miezul noptii, asa cum si papusa din povestea noastra, se transforma in personajul cel mai fashion si delicat, al unei nopti de iarna.

Locatie: magazinele Meli Melo – Parissi online, pe www.melimelo.ro si www.melimelo.eu

Midnight Doll- in rolul principal.

Cand? Incepand cu 23 noiembrie

Photo: Gabriel Hennessey
Styling: Xiomara Orriols

Model: Cerciu  Landiana Alexandra-Studio 1 Management   

Make-up artist: Andra Manea
Hair- stylist: Camelia Negrea