O vară în culori răcoritoare

Pentru vara această Zaza Boutique are noi modele gândite pentru femeile active, ce vor sa îşi păstreze confortul pe timp de canicula şi în acelaşi timp să poarte articole în tendinţe. Versatilitatea este cuvantul cheie, ţinutele putând fi adaptate foarte usor de la o zi de birou, la o seară la terasă sau un eveniment social.  Paleta coloristica este una provocatoare, galben-neon, turcoaz, roşu, verde aprins, corai,  culori gata să îţi reîmprospăteze garderoba.

Un nou designer debutează în acest sezon, Chic By S. Se axează pe rochii şi fuste elegante şi aduce ca premieră nişte brâuri elegante ce se pot integra în  ţinutele tale.

Veţi găsi şi noi modele disponibile la designerii deja cu vechime pe site: o varietate de tricouri pictate manual în colecţia Bubbles,  La Chatterie revine cu rochii diafane, La Mode Toujours cu fuste lungi desosebite şi croieli asimetrice, Hira Design împrospatează colecţia de fuste cu unele colorate de vară, ce pot fi gasite şi în colecţia pentru fetiţe, din secţiunea „For Kids”.