Mihaela Bilic recomanda o nouă gamă de aparate electrocasnice Liebherr

De cele mai multe ori, alimentele proaspete achiziţionate nu sunt consumate în aceeaşi zi, prospeţimea fiind unul dintre cei mai importanți factori care influenţează valoarea nutriţională a alimentelor.

Pentru o prospeţime de lungă durată a alimentelor, şi implicit o alimentaţie sănătoasă, Liebherr a creat BioFresh, o tehnologie care menţine temperatura produselor puțin peste 0°C, folosind compartimente cu temperatură diferențiată, în funcție de specificul produselor stocate. Fiecare sector poate fi folosit individual şi poate menţine o umiditate ideală. HydroSafes este funcția care permite o umiditate ridicată, iar DrySafes facilitatea pentru umiditate scăzută, ambele compunând o soluţie de stocare versatilă.


„Natura ne oferă o gamă variată de substanţe vitale: de la vitamine şi minerale la hidraţi de carbon, ideale pentru a ne da energie si rezistenţă, dar mai ales o stare de spirit bună. Condiţiile de temperatură corectă şi de umiditatea ideală sunt esenţiale în menţinerea acestora în alimentele păstrate în frigider. Tehnologia BioFresh creată de Liebherr oferă vieţii un impuls în păstrarea alimentelor proaspete până în momentul consumului,” a declarat Mihaela Bilic, specialist în nutriţie.

BioFresh, pentru un stil de viaţă sănătos

Vedetele gamei de produse lansate, răcitorul Liebherr KBs 3864 şi frigiderul Liebherr SBSes 7165, dispun de tehnologia BioFresh şi garantează un climat perfect pentru răcirea pe termen foarte lung. La o temperatură situată puţin peste 0°C şi în condiţii de umiditate diferențiată a aerului, legumele şi fructele, carnea, peştele şi produsele lactate îşi păstrează vitaminele, aromele delicate şi aspectul apetisant pentru o perioadă de până la trei ori mai lungă decât în frigiderele tradiţionale.

Noua gamă de produse Liebherr cu BioFresh este completată de combina frigorifică CBNgb 3956, produs care dispune de un sistem de răcire bazat pe recircularea aerului care elimină riscul de înghețare a alimentelor şi de sertare etanşe BioFresh, manevrabile datorită unui sistem proprietar bazat pe şine extensibile.
Frigiderul KBgb 3864 cu uşă de sticlă neagră a fost distins în cadrul evenimentului Plux X Awards pentru calitatea înaltă, design şi ecologie prin acordarea premiului de„Cel mai bun frigider al anului 2011”.

Prospeţime şi eleganţă

Combina frigorifică Liebherr Comfort CNesf 5123 oferă o refrigerare de calitate profesională. Alimentele sunt păstrate proaspete prin intermediul tehnologiei de recirculare a aerului rece. Cu ajutorul funcţiei NoFrost nu mai este necesară dezgheţarea regulată a combinei frigorifice pentru asigurarea unei performanțe crescute de-a lungul unei perioade îndelungate de timp.

Pentru iubitorii vinurilor de calitate

 

 

Vitrinele din seria GrandCru sunt proiectate pentru depozitarea pe termen lung a vinurilor sau depozitarea la temperatura ideală de servire specifică mai multor tipuri de vinuri. Temperatura poate fi ajustată între +5°C şi +20°C în funcţie de necesităţi şi poate fi menţinută în mod uniform şi constant în tot interiorul aparatului. Într-o singură vitrină de vinuri, pot fi depozitate, la temperatura ideală de servire, vinuri roşii, albe, roze și diferite tipuri de șampanie.

Seria Vinidor reuneşte într-un singur produs avantajele tuturor aparatelor de răcire a vinului şi a celor de temperare a acestora. Această serie oferă, în funcţie de dimensiunile aparatelor, două, respectiv trei zone de depozitare, în care temperatura se poate regla exact, independent una de cealaltă.

Pentru cei care apreciază un trabuc bun

Humidorul Liebherr ZKes 453 dispune de comandă electronică precisă cu taste tip touch, care reglează temperatura între +16°C şi +20°C şi umiditatea între 68% şi 75%, printr-un sistem complex de senzori. În cele două cutii de prezentare, lucrate din lemn de cedru spaniol cu înălţimi diferite, pot fi depozitate trabucuri de diferite tipuri și proveniențe. Pentru prezentarea optimă a trabucurilor dvs. humidorul Liebherr ZKes 453 dispune de iluminare cu led reglabilă integrată în placa de sticlă a uşii.