Misiuni spatiale si terestre, premii si Eroi

Sâmbătă, 20 octombrie, copiii care vor veni la nava spațială Green Bee, din parcul Tineretului pot participa la o serie de activități creative, educative și distractive.

În intervalul orar 11 :00 – 16 :00, spațiul de lângă navă se va transforma într-o zonă plină de culoare și veselie.

‘Cadeții’ Green Bee vor putea participa la ateliere creative organizate pentru a-i ajuta să aprofundeze informațiile primite în cadrul călătoriei în spațiu. Coordonați de traineri specializați, cei mici vor învața să deseneze, vor afla cum să reutilizeze creativ PET-uri de plastic și se vor transforma în personajele lor preferate la sesiunea de facepainting.

Pe 22 octombrie va avea loc ce-a de-a doua tragere la sorți din cadrul proiectului Green Bee, în urma căreia pot fi caștigate 40 de tablete PC. Vor intra în competiție toți copiii care au participat la călătoriile spațiale și s-au înscris pe site-ul oficial al proiectului (www.green-bee.ro), dar nu s-au aflat printre câștigătorii tragerii la sorți din luna august.

De la începutul proiectului și până acum, peste 7500 de copiii au participat la călătoriile în spațiu cu nava Green Bee.