MODA LA GALA CELEBRITY AWARDS 2013

Aristocrat Events Hall a fost miercuri seara locul preferat al vedetelor, locatia fiind ocupata pana la refuz de celebritatile showbizului romanesc. Motivul: cea de-a doua editie a galei Celebrity Awards, organizata de Aristocrat Events Hall in parteneriat cu revista Story.

Premiul special pentru cel mai bun designer de haine masculine a fost castigat de Alexandru Ciucu, iar Sthephan Pelger a primit premiul pentru cel mai bun designer de haine feminine, trofeu care i-a fost inmanat de buna lui prietena, Ileana Badiu. Cea mai stilata vedeta feminina a fost Iulia Vantur, in timp ce Smiley si-a adjudecat premiul pentru cea mai stilata vedeta masculina. Victor Slav si Laura Cosoi au obtinut titlul de cele mai sexy vedete, iar vedeta cu cel mai spectaculos look a fost considerata Giulia Anghelescu. Cel mai popular cuplu din showbiz a fost desemnat Andreea Esca-Alexandre Eram.

Evenimentul a atras interesul a peste 250 de persoane publice si oameni din mediul de bussiness si a premiat celebritatile care in anul 2012 au dovedit succes, eleganta, un stil de viata sanatos si activitate constanta in folosul comunitatii. Amfitrionii galei au fost Raluca Lazarut si Silviu Biris, care au reusit sa intretina o atmosfera relaxanta si plina de umor pe tot parcusul serii.

Vedetele s-au intrecut in tinute, optand fie pentru rochii lungi, fie pentru tinute mini de cocktail. Rochiile alese au fost unele glam cu insertii stralucitoare, sau chic cu imprimeuri florale, broderii, in tonuri neon sau pastel.

 Iti plac rochiile lor?

bianca_dragusanu_victor_slav_caseta_7duelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoareduelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoare_3duelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoare_4duelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoare_5 (1)duelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoare_6duelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoare_9duelul-celor-mai-sexy-silueta-la-celebrity-awards-cine-si-a-pus-cel-mai-bine-corpul-in-valoare_11tili-nicolae-bianca-ionita-celebrity-awards-2013tinutele-albe-preferatele-vedetelor-la-celebrity-awards-monica-gabor-a-reusit-sa-le-eclipseze-pe-colegele_2

 Valentina Ioana Penescu