Momente perfecte cu outfit-uri perfecte

Dacă ești mamă ți se întâmplă să ai momente când parcă ai vrea ca timpul să stea un pic în loc, în timp ce totuși ești cuprinsă de o frenezie fermecătoare, dându-te peste cap ca fiecare zi să fie una specială, dichisită cu moment iconice? E firesc, nu? J

Copilul, micuțul, năzdrăvanul, puștiul, sau cum îl/o alinți tu, departe de urechile străinilor ca să nu se rușineze, are o viață extrem de dinamică. Nici nu știi exact când a ajuns să aibă o agendă socială la fel de plină ca a ta (aproape J ), merge în diverse locuri și e prins într-o mulțime de activități. Tu ești o mamă cool și e normal să îți dorești ca al tău copil, de fiecare dată când iese pe ușă, plin de idei și visuri, să poarte un outfit, ales de el sau împreună cu tine, care să spună o poveste. O poveste despre el, despre ce îl face unic, nu doar pentru tine. Așa că știi că e nevoie de magia unor piese vestimentare wow.

Imaginează-ți cum ar fi să existe un magazin unde să poți găsi acele articole care scot la iveală un super mix între design-ul urban și cel rural, de la rochii cu broderie engleză până la veste de tip ribstop, jachete din fleece cu fermoar, ce sunt perfecte la sfârșit de toamnă, când micii rebeli le pot îmbrăca cu ușurință înainte să iasă la joacă. Sau tartane care asigură căldură și confort, mixate în cămăși pentru băieți și combinate cu lurex și carouri tip buffalo pentru fete. Sună prea urban-chic ca să fie real?

Acest magazin chiar există și se numește Tommy Hilfiger Kids, iar colecția Toamnă 2020 dedicată copiilor oferă o reinterpretare plină de viață a ADN-ului iconic al brand-ului, printr-o colaborare explozivă cu renumitul artist contemporan, Jeremyville. Poate aceste detalii nu sunt importante pentru copii, însă sigur le-ar plăcea să încerce piese cu elemente specific universitare, care sărbătoresc  individualitatea și optimismul, în cazul băieților, în timp ce îmbrăcămintea pentru fete se concentrează asupra feminității prin combinarea florilor de câmp și a detaliilor din dantelă. Și cum fiecare copil are momente când se transformă în cel mai aprig explorator, piesele vestimentare Tommy Hilfiger rezistente la intemperii, inclusiv jachete parka cu aspect ethnic, devin un must have.

Descoperă colecția de Toamnă 2020 Tommy Hilfiger Kids în magazinele selecționate Tommy Hilfiger.