MURAD lanseaza tratamentul revolutionar anti acnee

MURAD lanseaza tratamentul revolutionar anti acnee cu actiune rapida – Blemish Clearing Solution!
image001

Dr. Murad schimbă statusul pielii tale în #itsallclear!

Murad Blemish Control, linia anti acnee premiată, se extinde odată cu lansarea tratamentului revolutionar cu acțiune rapidă, Blemish Clearing Solution.

Conceput pentru a reduce rapid și eficient imperfecțiunile fără a provoca iritații prin targetareași tratarea bacteriilor și impurităților, Blemish Clearing Soution oferă rezultate dovedite clinic.

În studiile clinice, 96% din utilizatorii Blemish Clearing Solution au observat curătarea tenului  în mai puțin de 72 de ore*.

 

Blemish Clearing Solution este un produs tratament pasul 2 pentru utilizarea zilnică ce ajută la dobândirea unui ten sătătos, fără imperfecțiuni.

 

Formula conține 0,5% Acid Salicilic și extract de Regina Nopții ce acționează asupra erupțiilor și menține porii curați, un amestec de Vitamine ce calmează și susțin vindecarea pielii inflamate, iar Retinolul și Uleiul din Arbore de Ceai ce purifică și previn viitoarele erupții.

 

“La Murad, suntem permanent preocupați de modul în care putem trata eficient imperfecțiunile prin abordarea  tuturor problemelor care le cauzează. Acest lucru înseamnă utilizarea ingredientelor care tratează această problemă  și pe acelea care vor proteja bariera de apărare a pielii, în timp ce o o mențin sănătoasă pentru a putea să își poarte singură de grijă.

Acneea este o afecțiune resimțită de persoane de toate vârstele, nu doar de adolescenți, este dificil de tratat și poate provoca dezechilibre emoționale și pierdea încrederii în sine.

Suntem încrezători că acest nou produs va atenua simptomele vizibile provocate de acnee și va susține micșorarea stresului provocat adesea de această afecțiune.” – Dr. Howard Murad

 

Murad Blemish Clearing Solution este disponibil in magazinele Sephora si farmaciile Help Net incepand din luna aprilie. Pret: 221lei.