Music Fest la Baneasa Shopping City

Parra for Cuva, Zwette și Stefan Biniak weekendul acesta la Music Fest în  Băneasa Shopping City

       Baneasa_MUSIC_newsletter                         

Simte ritmul verii la Music Fest în Băneasa Shopping City  într-un adevărat festival, de 3 zile! Bucură-te! Dansează și distrează-te alături de cei mai in vogă DJ ai momentului între 24-26 iunie, în intervalul orar 18:00-00:00. Concertele vor avea loc în piațeta Băneasa Shopping City care a fost reamenajata de curând, devenind cea mai cool destinaţie a verii! Nume precum Zwette, Session Victim, Parra for Cuva, Manuel Riwa, Nopame, și Stefan Biniak vor fi acolo pentru o atmosfera incendiara! Tu doar vino pregătit de distracție! Intrarea este liberă.

Hai în Băneasa Shopping City să ne bucurăm împreună de vară! Este timpul pentru prieteni, distracție și muzica cool! Este Summer Fest! Destinația ta favorită de shopping, cocktailuri răcoritoare, artiști internaționali în 3 seri consecutive anunta un weekend de neuitat.

Trăiește-ți vara cool cu Băneasa Summer Fest!

Vara abia a început, așa că mai avem multe surprize și experiențe pregătite pentru tine. Intră pe  www.baneasashoppingcity.ro și găsești detaliile tuturor evenimentelor Băneasa Summer Fest.