Nely Beauty Dead Sea Products aduce în România produsele En Gedi

En Gedi va oferă 3 game de produse cosmetice ce conțin ingrediente extrase din Marea Moartă, produse pentru îngrijirea feței fără parabeni, produse pentru corp și spa și produsele de baie și păr. În plus, www.nelybeauty.ro pune la dispoziția clienților Uleiul de argan “Aurul Marocului” și Uleiul de corp  “Elixirul frumuseţii” ce redau strălucire și oferă un aspect de întinerire garantată.

En Gedi este prezent în câteva lanțuri de  magazine și farmacii din țara, in magazinele selectate Marrionaud, online pe www. nelybeauty.ro sau la sediul firmei din Srada Coltei nr. 44. Calitatea En Gedi și prețurile excelente sunt garantate de seriozitatea și prestigiul firmei de renume mondial. Angajamentul En Gedi este de a oferi excelentă și produse ce depășesc standardele inernationale de calitate și siguranță, create în laboratoare perdormante autorizate în cele mai stricte condiții de control al calității.

Ulei de corp aromatic „Elixirul frumusetii”, 250ml, pret 90.00 lei

Un amestec de uleiuri de înaltă calitate care vă hrăneste pielea şi vă asigura o hidratare şi un parfum aromatic. Uleiul se absoarbe foarte bine si nu lasa pielea uleioasa.

Ingrediente active:

Uleiuri minerale, ulei de fruct de Olea europaea (măsline), ulei de sâmburi de Prunus persica (Piersică), parfum, D&C Portocală Nr.11

Pia Marina Voicu