Tania Budi, prima operație estetică! A apelat la medicul chirurg Iancu Morad pentru befarosplatie! Iată rezultatul!

Tania Budi, prima operație estetică! A apelat la medicul chirurg Iancu Morad pentru befarosplatie! Iată rezultatul!

Un exemplu de urmat în materie de frumusețe și naturalețe, Tania Budi a reușit să stea departe de intervenții estetice chirurgicale până la vârsta de 53 de ani, apeland doar la tratamente non-invasive sau, cel mult, minim invazive, realizate de medicul său chirurg estetician, Iancu Morad, în clinicile sale, Luxury Aesthetics.

În urmă cu două luni, Tania a decis să recurgă în secret la prima sa intervenție chirurgicală pentru a rezolva o problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor. Este vorba de o situație cu care se confruntă toate persoanele, mai devreme sau mai târziu: pielea de la nivelul pleaopelor și cea deasupra ochilor se lasă ori crează pliuri inestetice care duc la un aspect neodihnit al chipului per ansamblu. În aceste condiții, tratamentele de salon clasice nu pot da rezultate și este necesară intervenția dibace a unui medic chirurg priceput.

În cazul vedetei, a fost vorba de Iancu Morad, medicul care are grijă de tenul și de aspectul frumoasei vedete de mai bine de un deceniu.

Astfel se face că vedeta a intrat discret în sala de operație unde medicul Iancu Morad i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor, refăcând structura naturală a chipului pacientei și reușind astfel să dea practic timpul înapoi, vedeta având acum un chip proaspăt și întinerit.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. Este o problemă cu care mulți oameni se confruntă în special după vârsta de 40 de ani. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat. Am conturul ochilor și pielea fină și fermă ca acum 25 de ani. Sunt extrem de încântată!, declară Tania Budi.

Blefaroplastia realizată de medicul Iancu Morad, este o intervenție ce durează maximum 45 de minute, fără anestezie generală, și are numeroase beneficii: prin eliminarea surplusului de piele, se îmbunătățește aspectul estetic al ochilor, se corectează asimetriile, întinerește trăsăturile și oferă luminozitate privirii.

„De când o cunosc, Tania și-a dorit întotdeauna rezultate cu aspect natural, fără ca micile intervențiile să îi schimbe în niciun fel fizionomia. Odată cu vârsta, pielea din jurul ochilor pierde din elasticitate. Așa se face că avem un chip cu aspect obosit, chiar o mimă tristă, din cauza pielii care acoperă pleoapele, în special la colțul ochilor. În cazul Taniei am realizat intervenția numită blefaroplastie superioară. Este o procedură ce necesită multă finețe, se realizează cu anestezie locală, este total nedureroasă, dureaza mai putin de 45 de min, iar timpul de recuperare este minim. Acum, la două luni după intervenție, Tania se bucură de rezultatul spectaculos al intervenției. Semnele sunt aproape invizibile, iar ea și-a recăpătat aspectul de față odihnită, trăsăturile naturale pe care le avea în urmă cu mulți mulți ani. Se vede în fotografiile postate de ea pe social media cât de încântată este de rezultat”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

„Urmele fine lăsate de intervenție au dispărut după o lună. Nu am avut dureri și mă simt foarte bine. Mă pot machia în voie, am ochii odihniți tot timpul. Chiar și seara, la culcare, deși poate mă simt uneori obosită, am tot un aspect proaspăt, iar asta îmi dă o stare foarte bună”, spune Tania Budi.

Procedura de blefaroplastie cosmetică este realizată de medicul chirurg estetician Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75) – www.clinica-luxury.ro.