NESCAFÉ® Dolce Gusto® și will.i.am

Ola Persson

 NESCAFÉ® Dolce Gusto®, sistemul premium şi inovativ de băuturi, dă startul campaniei „Creativitatea reinventează clasicul”, al cărei ambasador global este faimosul și multi-premiatul producător muzical will.i.am. Campania aduce în prim plan puterea creativității de a reinventa clasicul atât în industria muzicală, cât și în universul cafelei.

“Doar prin creativitate poți reinventa clasicul” – will.i.am

Iubitorii de cafea își doresc să trăiască experiența perfectă oferită de o cafea de calitate. Astfel, NESCAFÉ® Dolce Gusto® îi ajută să experimenteze o cafea desăvârșită, care depășește convenționalul.

Pentru a arăta modalitatea în care, cu ajutorul creativității, clasicul poate fi reinventat când vine vorba de muzică și de cafea, NESCAFÉ® Dolce Gusto® va lansa un video în care îl vei descoperi pe superstarul internațional will.i.am creând propria variantă de melodie, pornind de la hit-ul clasic al lui Otis Redding ”(Sittin’ On) The Dock of the Bay”. De asemenea, vei putea vedea cum NESCAFÉ® Dolce Gusto®  transformă o cană de cafea clasică într-o experienţă perfectă şi impresionantă.

Acest parteneriat este pentru will.i.am o asociere naturală – “Am ales să colaborez cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® deoarece în centrul campaniei se află explorarea creativităţii, o parte importantă a activităţii mele. NESCAFÉ® Dolce Gusto® garantează producerea unei cafele savuroase şi de calitate, aşa cum şi eu garantez realizarea unor piese muzicale de înaltă calitate.”

Începând cu 1 septembrie, vei putea urmări interviuri exclusive cu will.i.am și cu Ola Persson, barista NESCAFÉ® Dolce Gusto®,  în care ambii experți detaliază cei patru pași necesari reinventării clasicului, cu ajutorul creativității, în aria lor de expertiză.

will.i.am, în legătură directă cu fanii NESCAFÉ® Dolce Gusto®, pentru 48 de ore

Cu ocazia lansării noii campanii, will.i.am va prelua paginile de Facebook NESCAFÉ® Dolce Gusto® pentru 48 de ore, începând cu 30 august 2016. În această perioadă, starul le va oferi fanilor posibilitatea să vadă imagini exclusive din studioul lui, chiar înainte de apariția filmului campaniei.

will.i.am

Fii la curent cu informații despre campanie accesând pagina de Facebook și site-ul NESCAFÉ® Dolce Gusto®.