Nevis Spa&Wellness. Primul centru spa din Oradea.

 Din 19 decembrie 2011, Hotel Nevis inaugurează primul centru spa din Oradea, Nevis Spa&Wellness, o oază de linişte, unde vei găsi alchimia perfectă între starea de bine, frumuseţe, autenticitate şi rafinament.

Centrul Spa&Wellness este destinat celor care vin în cadrul hotelului pentru întâlniri de afaceri, în vacanţă, dar mai ales orădenilor care doresc să-şi revigoreze starea generală a corpului şi a minţii. Pentru toate aceste situaţii există o multitudine de servicii care vor satisface nevoile fiecărui client, indiferent dacă se doreşte relaxare, remodelare corporală sau răsfăţ. Incursiunea în lunea Nevis Spa&Wellness va fi în final una foarte plăcuta, o experienţă senzorială totală.

Punem preţ pe calitate, de aceea folosim produsele La Cremerie şi ne bucurăm de susţinerea partenerului nostru pentru remodelare corporală, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic din Bucureşti. Produsele La Cremerie folosesc doar ingrediente de o calitate superioară, 100% naturale, alese din rândul celor mai buni furnizori din întreaga lume. Cremele şi uleiurile de masaj folosite sunt obţinute din ingrediente naturale care protejează şi hrănesc pielea. Caviarul, crinul alb, şampania, petalele de trandafiri, aurul, ciocolata, ceaiul verde, cofeina, hammamul, mustul de struguri sunt ingredientele esenţiale care constituie baza unor tratamente atrăgătatoare, revigorante, menite să ofere o experientă unică.

Indiferent ce terapie ai alege, simţurile tale vor experimenta culmi nebănuite până acum. Pe rând sau toate odată! Poţi alege din nenumăratele ritualuri de masaj corporal, tratamente corporale, peeling-uri pentru pielea lipsită de elasticitate, împachetări cu nămol, tratamente faciale antiaging sau de regenerare intensă. În cazul în care vrei să-ţi reintri în formă, poţi opta desigur pentru pachetele de remodelare corporală unde vei găsi aparatul Ultratone, un concept nou şi revoluţionar care include biostimulare, ultrasunete şi microcurenţi sau împachetările cu parafango şi termocuverta, toate asociate cu câteva şedinţe la sala de fitness dotată cu aparatură modernă. Iar pentru o piele sănătoasă, bronzul organic este ideal pentru  menţinerea bronzului şi în anotimpul rece.

După popasul în lumea relaxării, te invităm într-o incursiunea în lumea apelor, unde te vei putea delecta cu piscina acoperită sau jacuzzi, duşul Vichy şi Tropical, o serie de terapii menite pentru relaxarea nervoasă. Continuă apoi cu incursiunea în lumea fierbinte a saunelor şi descoperă baia de abur alături de una dintre cele două saune: Aromasauna şi Old Sauna.

Bineînteles că cei care vor beneficia de terapiile complexe ale SPA-ului, vor alege să-şi petreacă şi seara la Hotel Nevis, recent extins şi adus la standarde de 4*. Hotelul îşi întâmpină oaspeţii cu 66 de spaţii de cazare, mobilate modern, îmbinând confortul interioarelor spaţioase cu serviciile de calitate. După o escapadă în cabinele de masaj unde poţi încerca unul dintre masajele binefăcătoare, poţi încerca meniurile light şi bucătăria restaurantului, capabilă să satisfacă toate capriciile culinare ale oaspeţilor. Hotelul dispune şi de o sală de conferinţe ce poate găzdui un număr de până la 150 de participanţi.

Nevis Spa&Wellness este dedicat celor care conştientizează că în confruntarea cu situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi, succesul este posibil numai dacă suntem în cea mai bună formă psiho-fizică. Terapiile pe care le vei găsi aici sunt ceea ce ai nevoie pentru o sănătate mai bună, pentru un aspect exterior sănătos şi frumos, pentru echilibrul vital dintre minte şi corp. Aici vei putea experimenta complet conceptul de „confort al simţurilor”, gândit pentru adevărata stare de bine a trupului şi spiritului.