Turquoise Restaurant s-a deschis in luna ianuarie cu viziunea de a crea in Bucuresti cea mai autentica si mai deosebita experinta culinara turceasca. Bucătăria turcească a influențat bucătăriile vecinilior, incluzând și România. Rețetele culinare diferă de la o zonă la alta, în funcție de tradiții și de geografie. Sudul este faimos pentru rețetele de kebab, baklava și kadayif .
În partea de est, bucătăria turcească folosește mult maslinele și uleiul de măsline datorită cultivării lor intense în zonă. Turquoise ofera mai multe preparate din bucataria din Sud-Est si preparate din carne (in special kebab) in meniul sau.
La Restaurantul Turquoise, te vei simti imediat ca si cand ai fi pasit in orasele din Turcia. Va asteapta o varietate de feluri turcesti, servite intr-o ambianta confortabila si primitoare. De asemenea, in orele tarzii va puteti bucura de aromele unice de narghilea, insotie de o mare varietate de bauturi, intr-o atmosfera de lounge.
Meniu:
1. Kebab la jar: Kebap Abugannus (kebab din carne tocata, vinete coapte) 200gr, pret 42 lei
2. Kebab la jar: Adana Kebap (kebab din carne de vita și berbecuț picantă, garnitura) 200 gr, pret: 39 lei
3. Haydari (Crema de iaurt, castravete, menta si usturoi) 150gr, 17 lei
4. Lahmacun (Pita turceasca cu carne si legume) 180 gr, 14 lei
5. Karisik Pide (Corabioara mixta) 250g, 32 lei
Turquoise Restaurant – Theodor D. Sperantia, nr. 96 (zona Decebal)
Rezervari: 0731 826 222
Facebook: https://www.facebook.com/turquoise.restaurant.bucharest/
Instagram: https://www.instagram.com/turquoise_restaurant/
Web: www.turquoiserestaurant.ro