Nivea Deo Invisible for Black&White

Dacă te îgrozesc căldurile, dacă simți că antiperspirantul pe care îl folosești în prezent pare că nu face față temperaturilor de afară sau ținutelor tale de club pătându-le, Nivea îți oferă alternativă!

Dacă ai nevoie de protecţie şi de prospeţime gama de deodorante Nivea Invisible for Black&White albul rămâne alb, iar negrul rămâne negru pentru mai mult timp! Astfel, nu numai tu vei fi protejată, ci şi hainele tale preferate.

Deodorant Stick NIVEA Invisible for Black&White CLEAR

Deodorantele din gama Nivea Invisible for Black&White oferă protecţie împotriva transpiraţiei timp de 48 de ore, nu lasă pete albe pe hainele de culoare închisă şi previn apariţia petelor galbene pe hainele de culoare deschisă. Formula inovatoare este valabilă şi în cazul hainelor colorate ce vor fi protejate de apariţia petelor inestetice. Astfel, indiferent dacă vei opta pentru ţinute în contraste din culori puternice sau nonculori, hainele tale vor arăta impecabil. În plus, deodorantele conţin un parfum delicat ce te ajută să te bucuri de senzaţia de prospeţime o zi întreagă. Produsele nu conţin alcool şi coloranţi şi au o toleranţă la nivelul pielii demonstrată dermatologic.

Gama Nivea Invisible for Black&White este formată din deodorant spray, deodorant stick și deodorant roll-on, toate în valoare de 12,96 de lei.

Deodorant Spray NIVEA Invisible for Black&White CLEAR Deodorant Roll-on NIVEA Invisible for Black&White CLEAR