NOU! Periuța de dinți cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™

Colgate-Palmolive România a lansat accesoriul ideal pentru un zâmbet surprinzător de alb – prima periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™.  Acest nou sistem de periaj pentru albire, ce revoluţionează rutina zilnică de frumuseţe în doar trei pași simpli: „Perie. Albeşte. Zâmbeşte™”, conține peroxid de hidrogen, același ingredient pentru albire folosit de către medicii dentiști.

ATT00106

Cum acţionează?

Pe lângă avantajul unor peri de lustruire proiectaţi special pentru îndepărtarea petelor, gelul din interiorul creionului pentru albire conține 0.1% peroxid de hidrogen, ingredientul activ utilizat de către medicii stomatologi. Acest ingredient unic acţionează asupra petelor de suprafață, precum și asupra petelor mai profunde, îndepărtând colorațiile smalțului şi reducând îngălbenirea dinţilor produsă în timp, pentru rezultate vizibile de albire. Ceea ce face unic acest produs față de alte produse existente pe piață este acest gel uimitor conținut de către creionul pentru albire. Gelul are proprietăți hidrofobe, astfel încât nu este înlăturat de apă şi se lipește de dinți, permiţând o eliberare lentă a ingredientului activ, peroxidul, care lucrează pe toată perioada zilei atât pe suprafaţa dintelui, cât şi în profuzime, pentru a oferi un zâmbet mai alb şi mai strălucitor: fără timp de așteptare și fără clătire!

Periuţa Colgate® 360 Max White Expert White™ din componența acestui nou sistem pentru albire este proiectată de profesionişti pentru a oferi consumatorilor o experiență premium de albire, simplă și eficientă, și a le reda încredere în zâmbetul lor, zi de zi.

Despre Colgate-Palmolive

Compania Colgate-Palmolive este lider mondial în îngrijirea orală, având ca obiectiv major îmbunătățirea sănătății orale pe întreg mapamondul. Compania deține mărci de top în categoria pastelor și periuțelor de dinți în diferite părți ale lumii, mărci recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™, Sensitive Pro-Relief™, Max White One®, elmex®, meridol® și Duraphat®. Dezvoltarea de succes a companiei Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și prin angajamentul puternic față de medicii stomatologi, pacienți și comunitățile din care face parte.

Pentru mai multe informații despre proiectele desfășurate de Colgate la nivel global, vizitați site-ul companiei, www.colgatepalmolive.com, și pentru informații specializate www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, precum și www.colgate.ro.