Noua colecție OPI Gwen Stefani

gwen_stefani_for_opi

Gwen Stefani for OPI: Primavara aceasta, OPI propune o colectie de lacuri de unghii plina de culoare si energie, inspirata de un star unic.

Gwen Stefani – compozitor, cantareata,  designer si actrita – a fost alegerea perfecta pentru o colaborare cu brandul OPI, impreuna creand o suita de culori care atrag orice femeie.  Gwen Stefani condenseaza diversitatea unei femei moderne, tinand cont de multiplele pasiuni, cu stilul si flerul deja cunoscute. Colectia Gwen Stefani for OPI se inspira din look-urile vedetei pe covorul rosu, aparitiile sale pline de culoare si savoare.

 

opi 1 Noua colecție OPI Gwen Stefani
4 In The Morning, Call Me Gwenever, Hey Baby

opi 2 Noua colecție OPI Gwen Stefani

In True Stefani Fashion, I Sing In Color, Lay Down That Base

opi 3 Noua colecție OPI Gwen Stefani

După ce a vizitat expoziția “€œPunk: Haos & Couture”, Suzi Weiss Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP, a fost inspirată să creeze o colecție de nuanțe care celebrează rolul muzicii ca influență majoră în fashion. Modă stradală DIY (do it yourself), purtată de fanii acordurilor moderne, inspiră majoritatea designerilor, ce integrează elemente puternice, stradale, în creații haute couture, regăsite apoi pe catwalk și red carpet.

Făcând parte din lumea fashion și a muzicii, Gwen Stefani – compozitor, cântăreață, designer și actriță, a€ fost alegerea perfectă pentru o colaborare cu Suzi; împreună au creat o suită de culori care atrag orice femeie. Fiind o persoană extrem de echilibrată, Gwen a recunoscut faptul că rolul de mamă este cel mai plin de recompense. Gwen condensează diversitatea unei femei moderne, ținând cont de multiplele pasiuni, cu stilul și flerul deja cunoscute.

Cultura brandului OPI este “ceva pentru orice femeie, de la conservatoare la îndrăznețe”,€“ iar Gwen este pasionată de culoare. Recunoscută după buzele roșii, care au devenit marcă proprie, Gwen consideră buzele și unghiile un accesoriu important pentru a completa un look. Din colaborarea cu Suzi a reieșit o paletă de culori la fel de diversă că și viața și arta sa.

Sunt nebună după această paletă de culori. €œEste vorba de mult mai mult – de la roșul tradițional, la nuanțe dramatice de roz închis; un nou finish, ce îmbracă un negru semi-mat și un auriu subtil texturizat; un crom încântător și un glitter pe care îl poți caracteriza ca teatral și briliant. Această colecție prezintă cea mai nouă tehnologie: pigmenți speciali și o textură ultramodernă. Este răspunsul la mega prezenta întrebare: “Ce mai este nou?”. Colaborarea cu Gwen a fost și extrem de distractivă și suntem încântaţi să vă prezentăm această colecție incitantă!

Suzi Weiss Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP