Noul concept pentru slabire de la Silhouette

Silhouette – Centre de Slabit si Infrumusetare va propun in aceasta primavara, pachete de tratamente revolutionare pentru slabire in timp record!

10407139_626080707493669_1714273067794760778_n

Pentru un corp de invidiat si rezultate de lunga durata, Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette propun pentru aceasta primavara, combinatii de tratamente medicale si non-medicale de ultima generatie, pentru rezultate garantate si cu o eficienta sporita.
Promisiunea Silhouette: o singura sedinta, pentru a slabi 1-2 masuri la haine, cu tratamentul medical non-invaziv Liposonix. Tratamentul foloseste un aparat unic pe piata din Romania, ce actioneaza prin ultrasunete focalizate de inalta intensitate HIFU (high intensity focused ultrasounds), ce distrug definitiv celulele adipoase de pe zona tratata.

Pentru un rezultat optim si o detoxifiere a organismului, specialistii Silhouette recomanda prevenirea formarii de noi straturi de tesut adipos, prin proceduri specializate de drenaj limfatic. Astfel, sistemul revolutionar de slabire TechniSPA Advanced System de la Guinot remodeleaza silueta si elimina celulita, cu rezultate vizibile inca din prima zi. Pielea devine neteda, intinsa si catifelata, iar aspectul de “coaja de portocala” este eliminat pana la disparitie.

Tratamentele personalizate beneficiaza de tot suportul necesar reusitei: medicul centrului stabileste un diagnostic clar si concret si recomanda cea mai potrivita terapie pentru rezultate garantate si de lunga durata.

Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare este un un proiect unic; sunt centrele cu cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. Silhouette ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei, personal cu experienta in domeniu.