Tot ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta

Te numeri printre femeile care sunt foarte atente când vine vorba despre aspectul lor fizic și îngrijirea personala? Atunci cu siguranta ca ai experimentat, cel putin o data, tipul de manichiura cu oja semipermanenta.

Ojele semipermanente sunt produse pentru care opteaza o mare parte dintre femei, iar acest lucru se datoreaza rezistentei lor pe unghii. O oja semipermanenta are o durabilitate de pana la 3-4 saptamani pe unghii, in timp ce un lac de unghii clasic risca sa se decojeasca de pe unghii la 3-4 zile de la aplicare.

Ce este o oja semipermanenta?

Oja semipermanenta este un produs rezistent, care, odata aplicat pe unghii, isi va pastra designul pentru o perioada de pana la 4 saptamani.

Prin definitie, oja semi este o formula hibrid dintre un lac de unghii clasic si un gel UV pentru unghii, cu textura lejera si cu o stralucire aparte. Ceea ce o deosebeste de alte produse pentru unghii este tocmai rezistenta sa, mult mai mare decat cea a unui lac de unghii traditional. In plus, spre deosebire de lacul de unghii clasic, oja semipermanenta necesita uscare (polimerizare) in lampa LED.


Ce tipuri de oja semipermanenta exista

Pe piata comerciala din Romania exista foarte multe tipuri de oja semipermanenta. In functie de gusturile pe care le au, femeile pot alege dintr-o gama variata de oje semipermanente de la Cupio – aici fiind disponibile peste 300 de nuanțe, fie lucioase, fie cu glitter, cu sclipici fin sau mate.

In afara de culorile de oje semipermanente, mai exista si bazele sau finish-urile care se aplica inainte si dupa culoarea aleasa. Diamond Top Coat este un finish cu aspect lucios care se foloseste pentru a sigila manichiura cu oja semipermanenta. Are un luciu sticlos, puternic si rezista foarte bine la uzura si zgarieturi.

 

Cum folosesti corect o oja semipermanenta?

Ojele semipermanente sunt folosite  in saloanele de infrumusetare din Romania, de profesionisti, dar si de femeile care vor sa isi realizeze manichiura singure, acasa. Cu ajutorul tutorialelor puse la dispozitie de branduri care comercializeaza produse de manichiura, precum Cupio, femeile pot invata, pas cu pas, cum sa isi realizeze unghiute frumoase cu ajutorul ojelor semipermanente.

Pentru o aplicare corecta, este nevoie de indemanare si utilizarea produselor necesare: baza de oja semipermanenta, culoarea de oja semipermanenta, finish-ul (produsul de sigilare) si lampa LED.