Noul parfum GUESS Seductive Sunkissed

GUESS Seductive Sunkissed este cel mai nou parfum în ediţie limitată din portofoliul de parfumuri GUESS.

Aducând o notă cochetă atemporalei ape de toaletă GUESS Seductive, această nouă mireasma de vara este la fel de seducătoare ca ş predecesoarea sa. Creat de parfumierul Bernard Ellena de la Symrise, GUESS Seductive Sunkissed este un parfum ispititor floral-oriental, cu accente lemnoase, de mosc… detaliul care va îţi declanşa o fantezie parfumată de vară.

Pe măsura ce soarele se înalţă, delicioasele note spumante de pară, zmeură, coacăze negre şi grapefruit roz răsar pe pielea sărutata de soare. Abia după-amiază parfumul prinde viaţă şi dezvăluie notele centrale seducătoare de iasomie, orhidee braziliana şi vanilie. Într-un final, notele calde, senzuale de mosc, violete Teide şi abanos Macassar sunt cele care zăbovesc pe piele mult timp după apusul soarelui.

Contopind perfect moda cu parfumul, designul propus pentru GUESS Seductive Sunkissed evocă imagini ale strălucirii retro: ochelari de soare cat eye, buze roşii senzuale, tocuri de pisicuţă şi bikini minusculi cu buline. Flaconul bine proporţionat conţine o licoare corai, foarte feminină, şi este împodobit cu unul dintre rujurile colecţiei de accesorii GUESS. Ambalajul este menit să-ţi capteze atenţia cu ajutorul bulinelor alb-negru, pecetluite cu un sărut.
Preţ: 194,50 lei (EDT, 50 ml)