Nu rata finalul epic al unui fenomen mondial! Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 2

Asteptarea a luat sfarsit: Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2, ultimul capitol al unei povesti care a fascinat milioane de oameni din intreaga lume, este din 16 noiembrie la cinema.

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un „copil nemuritor” si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un „copil nemuritor” pentru a-i salva viata?

Nu rata finalul epic al unui fenomen mondial!

Saga Amurg:Zori de Zi – Partea 2 ,de azi, premiera la Hollywood Multiplex