Nude Blonde Collection de la ELGON, secretul Alexandrei Dinu

Seducator, senzual si enigmatic, blondul reprezinta o provocare pentru orice femeie! Special pentru sezonul estival, ELGON a lansat NUDE BLONDE COLLECTION, o gama cu patru nuante irezistibile, pe care Alexandra Dinu, ambasadorul brand-ului, le-a incercat deja. 
alexandra watermark

Fiecare femeie isi doreste, cel putin o data in viata, sa devina blonda! Insa, pentru a avea un blond perfect, e nevoie de profesionalism si de maiestrie. ELGON vine in intampinarea acestor necesitati, vara aceasta, cu patru nuante superbe, ce fac parte din gama Nude Blonde Collection. Ivory Nude Blonde, Sheer Lavender Nude Blonde, Sand Nude Blonde si Amber Nude Blonde, potrivite penrru orice gust si, mai ales, pentru orice fizionomie. Acestea pot fi folosite individual de catre hairstylisti, ori pot fi imbinate, in proportii atent controlate, pentru a obtine nuante unice, superbe, cu reflexe deosebite.

Alexandra Dinu, brand ambassador ELGON Romania, foloseste cu maxima incredere produsele si chiar se mandreste cu un par superb, admirat peste tot in lume. Nu de alta, dar Alexandra calatoreste mult si nu uita niciodata sa isi puna in bagaj produsele ELGON de ingrijire a parului. Toata lumea se intreaba cu ce nuante a fost vopsit parul ei, iar noi am aflat secretul: faimoasa actrita poarta un mix de culoare intre Ivory Nude Blonde si Sand Nude Blonde, care-i pune in valoare frumusetea si personalitatea.

Alexandra Dinu: “In luna mai am devenit Brand Ambassador ELGON Romania si iau produsele cu mine, peste tot in lume. Parul meu a fost vopsit cu nuantele din gama Nude Blonde Collection si arata perfect”.

alexandra dinu