O colecţie dedicată nobleţii

Montblanc a găsit calea perfectă de a onora memoria remarcabilei Prinţese Grace de Monaco, unică prin eleganţă, căldură sufletească şi graţie, oferindu-le în acelaşi timp şi admiratoarelor sale o scânteie din strălucirea acesteia.

Prima colecţie completă Montblanc, care include bijuterii fine, ceasuri şi instrumente de scris, este un omagiu adus unei femei care într-un fel sau altul a schimbat lumea, transformând-o într-un loc mai bun şi mai frumos. Elementul cheie al splendidei colecţii feminine Grace Kelly este  safirul roz în formă de petală de trandafir – floarea preferată a prinţesei – emblemă a feminităţii, romantismului, pasiunii şi frumuseţii. Colecţia include o linie de ceasuri uluitoare, asortată seturilor de Haute Joaillerie lucrate cu deosebită fineţe şi ediţiei limitate de instrumente de scris din aur masiv, de o inegalabilă eleganţă. Fiecare piesă este încrustată cu pietre preţioase: topaz, diamante, rubine, sau cu safire roz.

Colecţia Grace de Monaco este o colecţie unică prin delicateţe şi preţiozitate, care îi confirmă brand-ului Montblanc statutul binemeritat de artizan “făuritor de suflete”. Montblanc a reuşit să capteze în obiectele bătute cu nestemate o parte din sufletul persoanei căreia îi este dedicată.