O hidratare corecta cu apa H2On!

Luni, 11.09.2017 ora 17:00, am luat parte la evenimentul „Be On Time” by H2On gazduit de bistro-ul d20 situat in Bucuresti, Calea Dorobanti nr.20.
Ca de fiecare data va surprindem cu invitati pe masura, iar de data aceasta, invitatul nostru a fost nimeni altul decat nutritionistul & personal trainer-ul Andrei Ivan.
Andrei Ivan ne-a povestit cat de importanta este hidratatea in viata noastra, mai exact ce rol benefic are apa in organism si cum o putem asocia cu fructe pentru un gust desavarsit si un plus de vitamine si energie.
In cadrul evenimentului, am invatat cum sa ne hidratam corect, de cata apa avem nevoie pe zi in functie de necesitati.
De asemenea, reprezentantul Marionnaud ne-a pus la curent cu tot ce inseamna produse cosmetice pe baza de apa.
Ce beneficii aduce H2On pentru consumatori?
In primul rand, apa naturala plata H2On este extrasa din cea mai mare panza freatica din Romania, din Fratesti, de la o adancime de 200 de metri.
Mai mult decat atat, dupa captare, apa trece printr-o serie de procese tehnologic ce asigura incadrarea apei H2On in standardele de calitate si siguranta alimentara.
H2On este prietenul care la nevoie se cunoaste.
Cu H2On in casa ta, ai o sursa permanenta de apa proaspata, pe care o poti folosi cum vrei: rece sau fierbinte, instant.
Mai mult decat atat, dozatoarele pe care H2On ti le pune la dispozitie sunt unele dintre cele mai performante de pe piata din Romania, acestea se pot ajusta in functie de mobila pe care dvs. o aveti. Costul unui astfel de dozator porneste de la 300 Ron si ajunge pana la 870 Ron.
Avantajele clientului H2On?
Locuiesti in Bucuresti sau Ilfov si te-ai saturat sa astepti zile intregi ca sa-ti fie livrata apa comandata? In aceeasi zi, echipa H2On este la tine, pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi la supermarket. In cazul in care nu vom ajunge in aceeasi zi, apa iti este livrata gratuit.
Mai mult decat atat, suntem la tine fara extra costuri de livrare, fara contract si fara comanda minima.
La H2On comanzi cantitatea de apa de care ai nevoie si nu esti nevoit sa semnezi un contract de zeci de pagini ce contine o multime de clauze abuzive.
Timpul pe care l-ai fi alocat citind un contract, acum il poti petrece cu familia, noi doar iti facturam.
Poti face comanda la numarul de telefon: 031.9887, de luni pana sambata 08 -17, iar noi iti livram apa in intervalul orar 08:00 – 20:00.