O imprimantă smart – HP Envy 114 e-All-in-One

Cu imprimanta smart de la HP va bucurati de o experienţă premium de imprimare cu acest echipament e-all-in-one cu ecran senzitiv foarte elegant.

Având design cu profil redus, aspect subţire excelent şi funcţionare silenţioasă, poate fi instalat în orice încăpere.

Ţineţi lucrurile frumos şi elegant – tava de hârtie de ieşire cu extindere automată colectează rezultatul imprimării, apoi se retrage când nu mai este necesară.

Bucuraţi-vă de simplitatea imprimării şi a partajării – conectaţi-vă la reţeaua dvs. wireless cu HP Auto Wireless Connect.

Realizaţi-le pe toate – imprimaţi fotografii, realizaţi rapid copii color, scanaţi imagini şi documente de zi cu zi şi, utilizând eFax, lucraţi cu faxul fără o linie telefonică.

Produceţi fotografii, reimprimări şi alte proiecte de fotografii minunate, la calitate de laborator, cu cernelurile HP originale.

Economisiţi timp şi consumaţi cu până la 50% mai puţină hârtie imprimând pe ambele feţe utilizând imprimarea automată faţă-verso.

Obţineţi până la de 3 ori mai multe pagini imprimate alb-negru / de 2 ori mai multe pagini imprimate color cu cartuşele de cerneală opţionale de mare capacitate.

Cu HP ePrint descoperiţi libertatea imprimării când vă deplasaţi – acum puteţi imprima de oriunde.

Cu AirPrint imprimaţi mesaje de e-mail, fotografii, pagini Web şi altele direct din iPad, iPhone sau iPod touch. Imprimaţi direct de la telefonul dvs. inteligent când sunteţi departe de casă, utilizând aplicaţiile de imprimare mobilă HP.
Utilizaţi ecranul senzitiv color intuitiv pentru a selecta aplicaţii simplu de utilizat şi a imprima conţinut Web direct de pe echipamentul dvs. e-all-in-one – fără un PC.