O primavara frumoasa..incepe cu noua colectie Meli Melo

Incepem primavara cu o vacanta plina de semnificatii, frumusete, accente arhitecturale si detalii care te vor ajuta sa te transpui in lumea de vis a acestui decor.

 

Bijuteriile si accesoriile acestei colectii, ale inceputului de primavara, aduna toate elementele delicate, starea de visare si armonia acestui anotimp.

Gondole, orase plutitoare, palate si poduri decorate in stil baroc, privelisti care iti taie respiratia.
Calatoria la care ai visat pana acum, chiar se intampla. Esti acolo, te bucuri de ceea ce te inconjoara si iti aduni inspiratie.
Vrei sa fii personaj principal in spectacolul acestui oras?

 

 

Romantismul si frumusetile Venetiei te vor inspira spre un stil feminin, delicat, in timp ce soarele care straluceste deasupra canalelor si palatelor cu elemente arhitectonice spectaculoase, va pune in valoare grandoarea acestui decor.

Design-ul inelelor imprumuta din elementele orasului si in acelasi timp, pun accentul pe elementele supradimensionate.

Imprimeurile si texturile gentilor, de la neconventional, la detalii delicate, feminine si nuante pastel, aduc in prim plan atat eleganta – prin design-ul plicurilor delicate – cat si stilul romantic, suav, feminin.

Colectia include atat genti oversized, cat si clutch-uri “bijuterie”.

 

 

Esarfe in culori diafane, voaluri, dantele si franjuri, toate contribuie la reusita tinutelor tale, pentru aceasta primavara.

Cerceii candelabru, in culori fresh sau calde, colierele masive cu detalii metalice, puternice, dar si cele cu perle; gulere cu elemente spectaculoase si detalii atent lucrate, dantelarii metalice. Toate amintesc de moda la palat.

Venetia se muta in magazinele Meli Melo – Paris si online, pe www.melimelo.ro si www.melimelo.eu