O treime din romani sufera de depresie! Plantele medicinale sunt un ajutor la indemana

Numita „boala secolului XXI”, la momentul actual depresia este una dintre cele mai grave probleme de sanatate ale societatii moderne, in conditiile in care proportiile celor afectati de o forma usoara sau medie de depresie sunt de 18-20%. Adica, o persoana din cinci la nivel mondial.

Statisticile sunt ingrijoratoare si in Romania, unde boala afecteaza o treime din populaţie prin diferite forme de depresie, insa, la fel ca şi in alte ţari, mai puţin de jumatate dintre cei depresivi apeleaza la ajutor medical, potrivit statisticilor facute publice de Asociaţia Romana de Psihiatrie şi Psihoterapie (ARPP).

Plantele medicinale vin in ajutorul celor care se afla in perioade delicate din viata si ne ajuta sa ne redobandim echilibrul psiho-emotional. Este cunoscut faptul ca trecerea la sezonul rece ne poate influenta negativ, agravand starile de tristete, suparare sau pe cele depresive.

De aceea, Rotta Natura a creat DEPRESS Forte, o formula naturala si eficienta pentru optimizarea starii emotionale. Acest produs natural vine in ajutorul celor care se confrunta cu simptome ale depresiei precum pierderea interesului si a placerii pentru activitatile preferate, schimbari ale apetitului, senzatia de inutilitate sau dereglarea somnului.

Este vital de constientizat ca daca aceste stari dureaza mai mult de 2 saptamani este necesara discutia cu un psihoterapeut cu ajutorul caruia depresia poate fi invinsa.

Depress Forte

Terapiile naturiste sunt de un real suport si nu au efecte secundare. Formula avansata a  DEPRESS Forte include 5 plante, intr-o forma concentrata care:

– ajuta la mentinerea echilibrului psiho-emotional

– promoveaza o stare generala de bine, calm si relaxare

– este relaxant in stari de neliniste, nervozitate si stres

– ajuta la inducerea mai rapida a unui somn natural, de buna calitate

Cum actioneaza plantele medicinale pentru depasirea starilor depresive?

Atat utilizarea traditionala (din popor), cat si studiile stiintifice subiliniaza ca plantele aflate in compozitia DEPRESS Forte, precum Roinita, Sunatoarea, Floarea Pasiunii, Schinduful sau Valeriana reprezinta solutii care sa aline starile de tristete, anxietate, depresive si care pot reda optimismul si ritmul normal de viata.

  • Extractul de Roinita are efecte invioratoare asupra psihicului, favorizand gandirea optimista, fiind folosit in starile de neliniste si in dificultatile de adormire fara  a avea insa, efecte negative asupra atentiei, concentrarii, ce sunt deseori semnalate la medicamentele de sinteza cu efect similar. Planta a fost folosita inca din vechi timpuri pentru tratarea afectiunilor de natura psiho-emotionala, beneficiile sale fiind apreciate si astazi.
  • Sunatoarea, cunoscuta si ca ”planta sufletului”, induce o stare de calm si de liniste, fiind considerata un antidot natural impotriva tristetii si melancoliei.
  • Valeriana din compozitie are rolul de a potenta actiunea Sunatoarei si ajuta la  relaxare, la reducerea timpului de adormire si la eliminarea starii de somnolenta matinala specifica somniferelor. Aceasta este cea mai folosita planta medicinala din lume, fiind cunoscuta pentru efectele sale impotriva anxietatii, stresului sau insomniei.
  • Schinduful este un stimulent neuromuscular care reda energia vitala a organismului.
    • Floarea-pasiunii contribuie la reducerea senzatiei de neliniste si de nervozitate, sustine eliminarea dependentelor si lupta impotriva atacurilor de panica.

Depress Forte se administreaza de 2 ori pe zi, diminea­ta si seara, cu 20-30 minute inainte de mese.

Pret recomandat 30 cps: 19,50 lei.

Despre Rotta Natura

Rotta Natura este o companie cu traditie in productia suplimentelor naturale, avand la baza cunostiinte ale profesionistilor acumulate in peste 25 de ani de activitate.

Misiunea sa este aceea de a folosi inteligent natura prin selectarea celor mai pure principii active pe care sa le transforme apoi, in formule performante pentru sanatate.

Rotta Natura vine in ajutorul cat mai multor oameni prin preturi corecte si peste 90 de produse naturale care se adreseaza unui numar larg de afectiuni.

Mai multe detalii pe www.rottanatura.eu | 021 323 08 00 | office@rottanatura.eu