Accesoriile hippie ale verii

Anii ’60 au avut un oarecare impact pentru mulți dintre cei care astăzi își aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri. Epoca hippie, o perioadă cu o cultură aparte, a ajuns la rangul de cultură pentru mase. Cândva genul hippie sublinia mișcarea socială pentru drepturile civile, stilul vestimentar colorat, flower-power, fiind cel care atrăgea atenția asupra persoanei în cauză.

Astăzi, stilul hippie a devenit, mai degrabă, un moft de imagine, asta datorită exploziei de culoare și de energie pe care o transmite. Elemente esențiale din acest stil s-au păstrat de-a lungul timpului și au devenit must have-uri.

Am încercat să găsim cele mai potrivite cuvinte, venind vorba despre accesoriile hippie, pe care vi le recomandăm cu căldură pentru sezonul estival ce va veni. Colorate și pline de energie, așa sunt accesorile făurite manual în țări ca și Nepal, Thailanda, India și Indonezia.

Într-o lume modernă, cum este cea a secolului XXI, accesoriile hippie apar ca fiind ceva diferit, într-un cuvânt: altfel.

Purtate, își spun povestea prin unicitate, o calitate atractivă pentru ochi și  prin materialele interesante din care sunt făcute.

Materialele sunt naturale: piele, os de iac, lemn, felt, iută, rășină cu inserții de lemn, bumbac, in, toate interesant gândite, pentru orice gust.

Accessorize

Cercei din lemn și nu numai, brățări pictate manual, cu diferite plante, coliere din os de iac și iută, au culori îndrăznețe: albastru electric, verde crud sau culori calde, de pământ, vor da ținutelor un aer sofisticat și, în același timp, inedit.

Brățările nu se lasă mai prejos, am găsit brățări cu șnur lung care pot fi transformate în colier, brățări cu diferite elemente, din lemn, piele sau alte materiale naturale.

Inelele în stil hippie sunt haioase, colorate și au elemente florale. Unele sunt pictate, altele sunt din lemn, natur.

Meli Melo

Ne-au mai atras atenția gențile specifice, mari și încăpătoare, cu măiestrie brodate manual. Am găsit culoare și, spre surprinderea noastră, acestea par să se potrivească cu orice ținută, făcându-ne să părem mai vesele și energetice.

Pălăriile și vestele hippie, din bumbac, sunt pline cu elemente florare.

Accesoriile hippie ne vor face să radiem în sezonul estival, ne vor da și mai multă culoare fără să ne încarce imaginea.

Alexandra Ghiță

Sursa foto:

foreverboho.com

onejustlikeit.com