Omul Zambet – un film de scurt metraj care obligatoriu trebuie privit

Omul Zambet, filmul saptamanii: istoria unui om care este nevoit sa zambeasca toata viata a castigat la concursul cinematografistilor.
Actorul si producatorul american Kevin Spacey (“American Beauty”, “7”) a venit la Moscova pentru a prezenta castigatorul concursului international al tinerilor cinematografisti Jameson. Acesta este regizorul moscovit Anton Lanshakov, scenariul lui a fost ales de juriul in frunte cu William Dafoe, care s-a filmat in rolul principal.

Necatand la cronometraj (filmul tine 8 minute), “Omul-zambet” este un adevarat film hollywoodian cu o vedeta de talie internationala in rolul principal. Este un film cu adevarat bun care obligatoriu trebuie privit:

“Am avut doua zile de filmare. Doar 2 saptamani pentru a ne pregati si sase scene care trebuiau filmate in diferite locatii. Ceea ce faceam noi era sa muncim incontinuu si sa mentinem acest ritm pe platoul de filmare,” – a declarat Anton Lanshakov.
“Vreau sa-i ajut pe oamenii talentati sa faca primul pas spre atingerea telului lor. Anton avea un scenariu interesant si convingator, de aceea am decis sa-i acordam o sansa”, a declarat Kevin Spacey.

Anul trecut castigatorul rus al Jameson First Shot a devenit scurtmetrajul “Plicul” cu Kevin Spacey in rolul principal. Istoria mistica a lui Evghenii Petrov, care le provoaca fiori spectatorilor, a fost filmata de Aleksey Nuzhny.

Jameson First Shot este un proiect comun al producatorului de whiskey Jameson si actorul recunoscut international Kevin Spacey.
In acest an au fost trimise pentru concurs sute de scenarii din Africa, SUA si Rusia. Fiecare tara isi desemneaza propriul castigator. El primeste posibilitatea de a filma la Holywood cu participarea unor actori cunoscuti. In acest an in rolul principal in toate filmele castigatoare s-a filmat Wiliam Dafoe.