OPTI-FREE RepleniSH: Solutia confortului in portul lentilelor de contact

Credeti ca toate solutiile pentru intretinerea lentilelor de contact sunt la fel? Mai ganditi-va o data.

 
Fiecare solutie este diferita, iar compozitia ei poate afecta atat gradul de dezinfectare pe care il ofera, cat si nivelul de hidratare si confort.

OPTI-FREE RepleniSH – solutia multifunctionala cea mai recomandata de catre specialisti1, are o formula unica, biocompatibila, ce ajuta la mentinerea hidratarii in timpul portului lentilelor de contact moi pana la 14 ore.
Cand lentilele sunt introduse complet in solutie OPTI-FREE RepleniSH, suprafata lor este reconditionata datorita sistemului inovator TearGlyde ce creste gradul de hidratare cu pana la 6 ore comparativ cu celelalte solutii multifunctionale1.
In plus fata de confort pe parcursul intregii zile, OPTI-FREE RepleniSH ofera si un grad de dezinfectare foarte ridicat al lentilelor.

Ofera-ti si tu beneficiile unui produs ce reprezinta „stiinta confortului”! Alti pacienti o fac deja. Un studiu1 in care pacientii au fost invitati sa evalueze produsul, ii confirma proprietatile: 91% apreciaza ca lentilele sunt mai curate, iar purtarea este confortabila si 84% sunt „de acord” sau „total de acord” ca lentilele sunt hidratate si confortul este de durata.

Solutia este disponibila in varianta de 300 ml sau 120ml, ideala atunci cand calatoriti si in vacante.

Folositi intotdeauna solutia recomandata de catre specialistul Dvs.!
Intrebati specialistul daca  OPTI-FREE RepleniSH vi se potriveste. Retineti: doar medicul specialist poate determina ce tip de lentile va sunt recomandate si care este solutia de intretinere cea mai potrivita.

Pentru a va asigura ca lentilele de contact sunt confortabile intreaga zi, trebuie curatate,  dezinfectate si pastrate in solutie dupa ce le scoateti de pe ochi.

Respectati urmatoarele instructiuni cand curatati si pastrati lentilele in solutie, pentru a asigura conditiile optime de intretinere a lor2.

 • Spalati-va intotdeauna mainile si stergeti-le inainte de a atinge lentilele.
 • Curatati cu grija si in mod regulat lentilele de contact potrivit recomandarilor specialistului si instructiunilor producatorului.
 • Respectati intotdeauna intervalul de inlocuire a lentilelor prescris de specialist.
 • Consultati specialistul pentru examinari periodice. Consultul ocular regulat si intretinerea  corespunzatoare a lentilelor de contact va ajuta sa va bucurati de avantajele si confortul acestora pe termen lung. 
 • Folositi doar solutie proaspata. Nu refolositi niciodata solutia de intretinere. Solutia trebuie inlocuita potrivit instructiunilor, chiar daca nu folositi zilnic lentilele.
 • Nu considerati ca orice solutie vi se potriveste. Folositi numai produsele recomandate de specialist pentru curatarea si dezinfectarea lentilelor de contact. Solutiile saline si lacrimile artificiale nu sunt destinate dezinfectarii lentilelor.
 • Curatati recipientul lentilelor zilnic. Aruncati solutia folosita si clatiti recipientul cu solutie proaspata. Pastrati recipentul deschis si uscat intre utilizari.
 • Pastrati lentilele in recipientul corespunzator si inlocuiti-l la cel mult 3 luni.
 • Nu folositi apa de la robinet, apa imbuteliata sau saliva pentru intretinerea lentilelor, curatarea sau clatirea recipientului, deoarece va expuneti infectiilor oculare.
 • Se poate intampla ca particule fine, cum sunt cele din produsele de machiaj, „sa se prinda/agate” de lentilele de contact. Umeziti degetele cu solutie si frecati usor lentilele pentru a le indeparta. Curatati si clatiti normal lentilele.
 • Daca nu purtati lentilele in fiecare zi sau daca le pastrati in solutie cateva zile, trebuie curatate si dezinfectate inainte de a le purta din nou.