Oscar party la 4 ani de Bucharest Style

Bucharest Style, cel mai vechi blog de street style autohton, celebreaza 4 ani de activitate printr-o petrecere dedicata Oscarurilor.

AFIS final cu sigle

Filmele au reprezentat intotdeauna o sursa de inspiratie pentru moda vestimentara. Asadar, evenimentul cu red carpet, ce va avea loc pe 3 martie la Finnish Cocktail Club (str Selari nr 28) incepand cu ora 20:00, va recrea cele mai importante momente din istoria filmelor de Oscar printr-un numar de dans si o proiectie speciala. Shootingul inspirat din personaje de filme este un proiect realizat alaturi de unele dintre cele mai inspirationale bloggeritele de moda precum The Hearabouts, Tokyo and Seoul dreams, La Chic Boutique, Feather in a Shoe, Let’s talk about Fashion si Qwearty.

Cum o seara de Oscar nu poate exista fara premii, acestea vor fi acordate din partea Mini Prix, Hair Wellness and more. Nu vor lipsi nici surprize din partea World Class si Meli Melo, candybar de la Madame Lucie si lessordinary drinks de la Findlandia.

Dress code: All time Oscar movie characters

Party hashtags: #lessordinary #oscar4bs

Despre Bucharest Style

Bucharest Style este un blog de moda si street style fondat in urma cu 4 ani de catre Silvia Cimpeanu si Raluca Barbu. Blogul prezinta cele mai inspirate tinute surprinse pe strazile Bucurestiului, interviuri cu bloggeri de moda si oameni de cariera din domeniu, descrieri ale evenimentelor autohtone, dar si postari de personal style. Blogul se afla la al patrulea eveniment de acest gen.