OUTFIT POST: ROYAL BLUE!

Culoarea albastru regal a dominat podiumul de moda, cu apartii spectaculoase in prezentarile pentru sezonul primavara-vara 2013. Acestea fiind zise, trebuie dat Cezarului ce i se cuvine: nuanta atrage atentia oriunde o vezi si chiar se impune intr-o maniera regala.

Albastru este o culoare, surprinzator, a sensibilitatii, a tolerantei si a generozitatii. De exemplu, pentru egipteni, dar si pentru crestini era un indiciu de pace si armonie. Cu toate ca este o culoare rece, ea simbolizeaza aspectul feminin si intuitiv al omului. In plus, stimuleaza vizual echilibrul interior.

O culoare atat de puternica si de frumoasa nu are cum sa nu atraga toate privirile. Este stilata, la moda si de o eleganta subtila potrivita pentru orice ocazie. Se potriveste pe orice piesa, la orice ocazie si indiferent de culoarea pielii tale. Pentru a obtine maximum de efect, trebuie sa stii cateva reguli de combinare. Exista doua directii cromatice in care poate fi dusa: in combinatie cu piese pastel sau, dimpotriva, cu alte culori putrernice.

Alaturile de oranjurile savuroase, rozurile fluorescente, verdele de samarald sau movurile elegante, albastrul s-a remarcat ca nuanta cea mai versatila. Elegant si casual, pentru zi si pentru seara, in imprimeuri si color-blocking, albastrul a acoperit rochii vaporoase, costume elegante si fuste pana in pamant. Cum sa nu devina un preferat?

“There is no blue without yellow and without orange” (Vincent Van Gogh)

Have a nice week! Kisses!

outfitoutfit5outfit4outfit2outfit21outfit6outfit1

Zara jacket, Poema blouse, H&M clutch, Botinelli shoes