Pachete speciale de sarbatori de la salonul GETT'S

 

 

Frumusete radianta de sarbatori cu Skeyndor si Fudge!

Sarbatorile de iarna ne aduc un prilej in plus de a ne simti minunat si de a fi rasfatate de cei dragi! De ce sa nu facem asta avand in acelasi timp grija de tenul si de parul nostru? Gett’s Salons continua traditia de a te incanta cu oferte speciale prin pachetele cadou pe care la gasesti acum in locatiile noastre.

 

 

 

 

Stralucire de diva!

Straluceste de sarbatori cu un set special pentru un par fabulos! Shine pack de la Fudge contine Hot hed whip,  Head shine si Glitter blast spray, 3 produse de styling pentru coafuri speciale, cu care te vei face remarcata!

Prêt GETT’S ColorBar: 190 lei

 

 

 

 

Frumusete eterna!

Tenul nostru are nevoie de o ingrijire speciala, in functie de anotimp dar si de varsta. Rasfata persoana speciala din viata ta cu un cadou deosebit: Eternal gift set, ce contine Eternal cream pentru ingrijirea zilnica a tenului matur si Eternal intensive serum, pentru atenuarea ridurilor si dobandirea unui ten senin, fara cusur!

Pret GETT’S ColorBar: 405 lei

 

 

 

 

 

 

Rasfat suprem pentru parul blond

Culorile radiante de blond  vor face sarbatorile si mai placute, cu produsele special create pentru el: Blonde pack contine  Clean Blonde shampoo, Hothed violet si Gloss serum pentru a curata, proteja si da stralucire parului blond!

Prêt special GETT’S Colorbar: 157 lei

 

 

 

 

 

Fii mereu frumoasa si tanara cu Skeyndor!

De sarbatori, ai gift pack-ul Corrective, ce contine Instant wrinkle filler cream si Expression lines serum la un pret special! 2 produse de lux pentru umplerea ridurilor si netezirea tenului!

Prêt GETT’S ColorBar: 414 lei