Soluții naturale și sănătoase de la Weleda, pentru igiena orală

Ca să ai un zâmbet cuceritor și dinți de invidiat nu este obligatoriu să faci o vizită costisitoare la stomatolog. Se poate rezolva mai ușor prin prevenție și prin folosirea de produse naturale pentru îngrijirea orală. Vei economisi timp și bani, iar procesul va fi unul blând, cu rezultate de lungă durată. Și dacă ai crezut până acum că pentru albul imaculat al dinților poți folosi cu succes periajul cu bicarbonat de sodiu sau cu sare în stare uscată, află că acestea sunt foarte abrazive și vor distruge treptat stratul protector de smalț.  Deci, e momentul să renunți la aceste metode sau să le folosești doar în cazuri de urgență.

Chiar dacă majoritatea persoanelor cunoaște principiul sănătos al periatului pe dinți, care întărește dinții și previne apariția anumitor afecțiuni, cei mai mulți dintre noi nu cunosc mecanismul după care funcționează o pastă de dinți și cum acționează fiecare ingredient din compoziția sa. Acest lucru ar putea fi util în alegerea unei paste de dinți mult mai eficiente pentru fiecare persoană în parte, ținând cont și de preferințele privind gustul și senzația oferite de produs.

Pastele de dinți Weleda sunt produse naturale certificate, unice, care se diferențiază de pastele de dinți obișnuite prin compoziția lor naturală, fiind utilizate ingrediente valoroase precum extractele din plante medicinale, substanțe minerale și uleiuri eterice naturale, prelucrate printr-o tehnologie proprie Weleda.

Pastele de dinți de la Weleda nu conțin fluor și spumanți (SLS), substanțe sintetice pentru aromă, culoare, conservare sau zahar și înlocuitori ai acestuia. Ingredientele minerale curăță perfect dinții, iar uleiurile eterice naturale conferă cavității bucale o prospețime de durată. Astfel, flora orală va fi protejată – condiție fundamentală pentru starea de bine.

 Folosite constant și riguros, produsele din gama pentru igiena orală Weleda dau rezultate excepționale în ceea ce privește sănătatea gingivală și a dinților, deoarece ingredientele naturale împiedică  formarea tartrului, apariția cariilor și a respirației urât mirositoare.

Cine poate folosi pastele de dinți Weleda?

Gama pentru igiena orală de la Weleda acoperă toate nevoile de îngrijire a cavității bucale a adultilor si copiilor, prin cele 6 produse pe care le conține:  

– pentru gingii sensibile, gingii inflamate care sângerează la periaj și astfel e nevoie să se prevină sau să se atenueze efectele nedorite ale inflamațiilor gingivale;

–  pentru periajul zilnic fără substanțe chimice de sinteză sau pentru albirea dinților și prevenirea apariției cariilor și tartrului.

– pentru igiena orală a copiilor, fără substanțe toxice ( nu prezintă niciun risc dacă sunt înghițite din greșeală);

– pentru persoanele care urmează tratamente homeopatice

Pasta de dinți naturală cu sare – Protecție medicală împotriva cariilor și a tartrului

Această pastă de dinți previne apariția cariilor datorită particulelor abrazive solubile din carbonat de sodiu (sare) pe care le conține și care neutralizează acizii dăunători, împiedicând astfel formarea plăcii de tartru.

Gustul plăcut, ușor sărat,  este completat cu uleiul de mentă, care conferă o prospețime de durată.

Compoziție: Apă, carbonat de sodiu, glicerină, acid silicic, suc de porumbar, ulei de mentă, făină guara, extracte de smirnă, rădăcină de ratanhia și coaja de castan, aesculin, preparat din arum, sare marină, sulfat de sodiu, silicat de sodiu, amestec de uleiuri eterice naturale, alcool, ulei de jojoba. Preț: 27 Lei.

Pasta de dinți cu rathania – Fortifierea naturală a gingiilor

Pasta de dinți răcoritoare de ratanhia de la Weleda curăță dinții delicat dar temeinic, datorită pudrei abrazive naturale din carbonat de calciu (calcar) pe care o conține. Prin întrebuințarea regulată a acestei paste de dinți Weleda, placa dentară este îndepărtată complet, preîntâmpinând apariția cariilor.

Rădăcina de ratanhia, planta din flora spontană a Anzilor peruani, este bogată în tananți: extractele rădăcinii de ratanhia tonifică țesuturile, prevenind sângerările gingivale. Uleiurile eterice naturale de mentă și izmă creață conferă o senzație deosebită de prospețime și o respirație proaspătă de durată.

Compoziție: apă, carbonat de calciu, glicerină, argilă, alcool, extracte de rădăcină de ratanhia și smirnă, xantan, ulei de mentă, ulei de izmă creață, ulei de fenicul, Ammonium Glycyrrhizate. Preț: 27 Lei.

Pasta de dinți cu gălbenele  – Prevenirea cariilor în mod natural

Pasta de dinti cu gălbenele de la Weleda este special concepută pentru cei care doresc să evite uleiul de mentă – de exemplu în timpul unui tratament homeopatic. Uleiul eteric blând de fenicul, alternativă a gustului clasic de mentă, conferă cavității bucale o senzație de prospețim.

Pudra minerala de carbonat de calciu (calcar) curăță dinții delicat și temeinic. Prin întrebuințarea regulată a pastei de dinți cu gălbenele de la Weleda tartrul este îndepărtat complet, preîntâmpinând apariția cariilor. Extractul calmant din gălbenele combate infecțiile și ajută la menținerea sănătății în întreaga regiune bucală.

Compoziție: apă, carbonat de calciu, glicerină, argilă, alcool, extract de gălbenele (calendula), extract de smirnaă, ulei de fenicul, xantan, Ammonium Glycyrrhizate. Preț: 27 Lei.

Gelul de dinți cu ierburi – Protejare naturală a gingiilor sensibile

Gelul de dinți cu ierburi de la Weleda curăță blând cu ajutorul unor particule pe baza de siliciu, fără a afecta smalțul dinților. Extractele plantelor medicinale au fost alese special pentru gingiile sensibile, păstrând echlibrul natural al florei bucale. Preț: 27 Lei.

Gel de dinți pentru copii – Profilaxie naturală

Gelul de dinți pentru copii de la Weleda este adaptat dorințelor copiilor din punctul de vedere al gustului, culorii și consistenței, fiind potrivit pentru îngrijirea dinților, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Nu conține niciun fel de substanțe care ar putea afecta organismul, în caz că gelul este înghițit. Prin întrebuințarea regulată a Gelului de dinți Weleda pentru copii, placa dentară este îndepărtată complet, preîntâmpinând apariția cariilor. Preț: 24, 90 Lei.

Produsele Weleda pot fi achiziționate din Plafar, farmaciile Centrofarm și Dona și din magazinele bio-naturiste și online din toată țara (MioBio, Naturalia, Napati, Leacul, Organik, Organic Baby etc).  Produsele Weleda susțin utilizarea materiilor prime ecologice și economisirea apei și a energiei.