PACHETELE – CADOU GRANT’S FAMILY RESERVE IN EDITIE LIMITATA

Savureaza fiecare ocazie speciala cu un whisky de traditie! Pachetele-cadou Grant’s Family Reserve sunt special concepute pentru a aduce un plus de originalitate momentelor unice si reuniunilor speciale, alaturi de cei dragi.

Disponibile in editie limitata, pachetele-cadou Grant’s Family Reserve (sticla Grant’s Family Reserve + 2 pahare Grant’s, sticla Grant’s Family Reserve in cutie metalica triunghiulara, adaptata perfect faimoasei sticle Grant’s, creata de Hans Schleger in 1956) ofera acelasi gust si aroma inconfundabila Grant’s Family Reserve obtinute in urma amestecului a 25 dintre cele mai fine whisky-uri single malt si grain scotch.

 

Prezent in peste 180 de tari, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume si are la baza reteta originala pe care insusi William Grant si-a pus semnatura in 1898. Timp de 5 generatii, reteta este neschimbata si ofera consumatorilor sai gustul usor fructat si vanilat, aroma unica – specifica regiunii Speyside din Scotia, ce se imbina perfect cu maltul intr-un whisky special: Grant’s Family Reserve.

PRETURI RECOMANDATE:

Pachet Grant’s Family Reserve cutie metalica : 47.99 RON

Pachet Grant’s Family Reserve set 2 pahare: 46.99 RON