PANDORA lansează cel de-al doilea magazin, de data aceasta în City Park Mall Constanţa

PANDORA lansează al doilea magazin din România, de data aceasta pe plan local, în Constanţa. Evenimentul de inaugurare a avut loc pe 21 iunie, în cadrul magazinului din City Park Mall Constanţa, în prezenţa a nume celebre din lumea showbiz-ului şi a unui număr reprezentativ de autorităţi şi publicaţii locale.

Un eveniment glam, elegant de la care nu au lipsit vedetele dornice să îşi creeze propriile bijuterii. Albertina Ionescu, Gina Pistol, Lora, Roxana Ionescu și Tania Budi au intrat în universul brandului și au fost îndrumate să își aleagă bijuterii potrivite stilului lor.

„Ne bucură faptul că le putem face cunoştinţă clienţilor cu minunata lume PANDORA, construind povești autentice pe baza formulei unice de succes şi recunoaştere internaţională a brandului”, a declarat Lucian Adochiței, Country Manager PANDORA România.

Odată cu inaugurarea magazinului din Constanța, brandul a pregătit special o promoție irezistibilă, valabilă în week-end-ul 22 – 24 iunie doar în City Park Mall Constanța. La oricare produse cumpărate în valoare de 299 RON, primești gratuit o brățară din argint de 259 RON.