Pas Du Tout prezinta Diner en Noir la The Place Concept Store

Joi, 1 noiembrie, The Place Concept Store lanseaza colaborarea cu brandul romanesc Pas Du Tout by Madalina Dorobantu. O oda inchinata negrului absolut, Diner en Noir creeaza o poveste in jurul unei nuante fara timp si fara bariere.

Reeditand pasiunea designerului pentru acest registru cromatic si pentru infinitele sale resurse de interpretare, Diner en Noir parcurge inca un episod din epopeea Dark Chic a brandului. Pentru a marca debutul colaborarii cu The Place Concept Store, Pas Du Tout a completat colectia sezonului de toamna-iarna 2012-2013, cu o colectie-capsula, ce va fi dezvaluita in cadrul evenimentului. Aceasta respecta directia tematica pe care brandul a adoptat-o pentru acest prim sezon, trecand subtil de la linii ultra-tehnice la contururi foarte feminine, de la texturi high-tech la materiale luxuriante, pastrate ca atare sau imbinate intr-un joc seducator de juxtapuneri, ca in cazul jachetei din neopren si dantela. Alte piese distinctive ale colectiei-capsula sunt biker jacket-ul din tweed sau paiete cu detalii din piele, dar si rochia-creion din matase si dantela.

Cu un decor ce flateaza si saluta, la randul sau, suprematia negrului, Diner en Noir a pus la punct un intreg scenariu care isi va surprinde si ademeni invitatii intr-o experienta estetica, vizuala, tactila si gustativa in egala masura. O patrundere intr-un alt univers in care fiecare piesa este definitorie si semnificativa, in care simturile se impletesc, pentru a comunica o autentica maniera de a fi.

Pas Du Tout si The Place Concept Store va asteapta joi, 1 noiembrie, incepand cu ora 7 pm in Calea Dorobantilor 102-110, la un dineu inchinat unui limbaj cromatic universal, care transcende epoci, tendinte si stiluri.

 Accesul la eveniment se va face pe baza invitatiei.