Seaside Rendezvous o noua colectie Lady Magpie pe www.Molecule-F.com!

Dantele antique si melodia « Seaside rendezvous » – Queen au inspirat noua colectie de accesorii  Lady Magpie. Nadire Omer, designer-ul din spatele brand-ului Lady Magpie, a conceput o colectie adorabila de coliere si cercei realizate manual, si de aceasta data, din materiale naturale, imbinate cu material textil.

 

Siraguri de perle de cultura, magnezit turcoaz, coral rosu si orange, agate galbene si accesorii placate cu aur sunt armonizate cu garnituri de dantela sau  sunt prinse in panglici multicolore antique.

 

Piesele « Seaside Rendezvous » reprezinta in acelasi timp si ramasite de istorie, provenind din epoci precise. Dantela si panglicile anitque din 1915, respectiv 1940 au fost pastrate intact peste ani, pastrand farmecul unor epoci apuse in momentul in care ochiul antrenat al lui Nadire Omer le-a descoperit si a hotarat sa le re-interpreteze la orizonturi noi.

 

Despre colectia « Seaside Rendezvous » Nadire Omer marturiseste :

« Ideea colectiei ‘seaside rendezvous’ a pornit de la panglicile si dantelele antique (1915-1940) pe care le-am gasit la un furnizor de antichitati din America. Culorile panglicilor si nivelul de maiestrie al designului si al tehnologiei in care sunt lucrate dantelele m-au trimis imediat cu gandul la tinutele purtate pe riviera la inceputul secolului 20…. si cum Freddie Mercury imi canta mai tot timpul intr-una dintre urechi, numele colectiei a venit de la sine, intr-o dimineata, de sub apa dusului: saeside rendezvous, so adorable, seaside rendezvous… give us a kiss! »

 

Mixul de pietre naturale, coral si scoica, rezulta intr-o colectie versatila de coliere si cercei confectionate manual, in forme naturale, urmarind sa inveseleasca anatomia delicata a unei femei.