Patru reguli pentru o întâlnire reuşită

Ţi se pare că fiecare întâlnire este la fel ca cea din urmă? Te-ai săturat să fii într-o continuă căutare a prinţului din poveşti şi să nu găseşti nimic? Dacă ţi se pare că totul este fără speranţă şi că te-ai afundat într-o mare de întâlniri inutile, nu-ţi face griji, noi am făcut o listă cu sfaturi pentru ca întâlnirile tale să prindă culoare, din nou.

Nu gândi în avans, trăieşte clipa!

În momentul în care nu-ţi mai ajung degetele de la mâini ca să numeri întâlnirile nereuşite pe care le-ai avut în ultima vreme, începi să te plictiseşti de tot ritualul întâlnirilor. Fiecare cină, fiecare film sau ieşire în parc ţi se pare că arată la fel ca toate celelalte. Însă tu tot speri că următorul tip este alesul.

Acest mod de gândire nu este bun, deoarece în momentul în care mergem într-un loc cu anumite aşteptări, riscăm să fim dezamăgite. Bărbatul visurilor noastre ar putea fi oricine, nu trebuie să corespundă criteriilor stricte din capul nostru.

Este întotdeauna bine să mergi la întâlniri cu mintea deschisă şi să nu faci presupuneri în legătură cu cât de bine sau de rău va merge întâlnirea. Ieşi din zona ta de confort şi dă-le o şansă şi bărbaţilor care nu se încadrează în imaginea ideală creată de tine, s-ar putea să te surprindă!

Gândeşte în afara cutiei!

Simţi că ai intrat în rutină şi fiecare întâlnire are acelaşi tipar? Ştii dinainte cum o să decurgă întâlnirea? Te-ai săturat să mergi în aceleaşi restaurante pentru cină, sau să vezi aceleaşi filme? Atunci e timpul să faci ceva diferit. Primele întâlniri sunt întotdeauna mai stresante, aşadar, fă ceva care să te relaxeze. Noi avem câteva sugestii:

– plimbaţi-vă cu barca pe lac

– mergeţi la o galerie de artă

– luaţi cina într-un oraş din apropiere, este mai deosebit în momentul în care schimbaţi peisajul

– ieşiţi cu câinii la o plimbare în parc

– preia controlul

S-ar putea să te simţi mai bine la următoarele întâlniri dacă joci un rol mai activ şi ai grijă şi tu că totul merge bine. De exemplu, dacă luaţi cina la un restaurant însă nu sunteţi mulţumiţi de servicii, sugerează-i să săriţi peste desert şi să mergeţi în barul tău favorit, să savuraţi o băutură.

Sau, dacă nu vrei să vezi filmul sugerat de el, propune tu altceva. Să te laşi purtată de val este bine, însă nu strică nici să preiei iniţiativa şi să îndrepţi întâlnirea în direcţia pe care o vrei tu.

Fă ceva activ

Renunţă la mersul la cinematograf! De ce ai vrea să stai tăcut pe întuneric la prima întâlnire? Vrei să-ţi cunoşti partenerul, nu? Mai bine fă ceva activ, care să îţi crească nivelul endorfinelor. Puteţi să ieşiţi să vă jucaţi cu câinii în parc, să mergeţi la o lecţie de căţărat, sau să vă jucaţi Frisbee după un picnic în parc.

O activitate făcută împreună va ajută conversaţia şi vă veţi cunoaşte mult mai repede. Plus, e foarte distractiv!

Andreea Bocriş

Surse foto:

collider.com

blitalk.com