PepsiCo aduce celebrul brand Rockstar Energy Drink în România

Celebrul brand de băuturi energizante Rockstar Energy este disponibil începând cu luna septembrie în România. Lansat de PepsiCo într-o gamă ce include 3 arome, Rockstar se adresează persoanelor sociabile, dinamice, cu un stil de viață activ 24/7. Pe lângă cantitatea dublă pe care o oferă, Rockstar vine și cu o provocare pentru consumatorii români: Trezește rockstarul din tine!”

Rockstar Angels

Rockstar Energy Drink este brandul care a revoluționat categoria de băuturi energizante, fiind recunoscut ca „inventatorul Big Can-ului”, prin introducerea dozei de 0,5 l. Cu vânzări anuale de peste jumătate de milliard de doze, Rockstar este unul dintre cele mai bine vândute energizante la nivel mondial.

Rockstar Angels la Romanian Music Awards 1

„Rockstar este mult mai mult decât o băutură energizantă, este un întreg univers, un stil de viață în care orice moment contează și trebuie trăit cu intensitate”, explică Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo România. „Gama Rockstar se adresează tinerilor care știu ce vor și când  vor, tinerilor care își doresc să fie văzuți, să fie auziți și să se impună. Odată cu lansarea brandului în România, am pregătit numeroase surprize consumatorilor noștri sub provocarea: Demonstrează întregii lumi că ai toate calităţile unui rockstar”, dezvăluie Adriana Nestoriuc.

Rockstar Angels la Romanian Music Awards 2

Gama Rockstar Energy este disponibilă în România în variantele Rockstar Original 500 ml și 250 ml, Rockstar Xdurance 500 ml și Rockstar Guava 500 ml.

Rockstar Original reprezintă gustul perfect de energizant, atât consumat simplu, cât și mixat. Varianta 500 ml oferă porție dublă de energie persoanelor care își doresc să fie active 24/7.

Rockstar Xdurance este o combinație de electroliţi, cafeină şi Vitamina B ce reduce oboseala şi asigură o performanţă maximă pe durata întregii zile. Această variantă are un gust excelent, uşor carbonatat de coacăze, rodii şi acai.

Rockstar Guava este un energizant unic pe piaţă cu un gust ameţitor de Guarana, Ginseng şi Guava  – fiind cea mai bună alegere pentru persoanele care își doresc o băutură aromată, dar care să ofere energie pentru întreaga zi.