Peroni Nastro Azzurro lanseaza Casa di Peroni

Peroni Nastro Azzurro lansează campania Casa di Peroni, prin care invită publicul să descopere arta ospitalităţii oferite cu naturaleţe şi sentimentul reconfortant de a fi acasă, alături de cei dragi, inspirate de bucuria şi rafinamentul stilului Italian. Plăcerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atenţia acordată micilor detalii şi plăcerea conversaţiei descriu atmosfera de delectare pe care Peroni Nastro Azzurro o propune prin noua campanie.

Casa di Peroni2 Casa di Peroni3

Incursiunea în Casa di Peroni va începe la finalul lunii iunie, când diferite personalităţi vor demonstra publicului ce înseamnă pentru ei arta de a fi o gazdă perfectă şi cum pot transforma savoarea unei mese în stil Italian, detaliile decorului şi plăcerea conversaţiilor cu cei asemenea lor în ingredientele pentru o experienţă desăvârşită, inspirată în mod firesc de Peroni Nastro Azzurro.

Campania va continua prin activităţi care vor ilustra publicului arta ospitalităţii, aşa cum este ea definită de italieni, de la ingredientele care dau savoare meselor, la pasiunea pentru micile detalii care alcătuiesc decorul, la discuţiile cu cei dragi, şi până la momentele vibrante care definesc experienţa din Casa di Peroni. Sunt puţine lucruri mai frumoase decât timpul petrecut acasă, iar unul dintre acestea este bucuria de a-l împărtăşi cu cei care îţi seamană. De aceea, Casa di Peroni propune publicului să celebreze aceste momente în stil Italian, să transforme plăcerea italienilor de a fi gazde în surse de inspiraţie pentru momentele alături de cei mai apropiaţi prieteni.

Mai multe detalii despre campania Casa di Peronişi despre proiectele pe care Peroni Nastro Azzurro le pregăteşte în cadrul acesteia vor fi dezvăluite în curând pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe blogul Peroni Diario, http://peroniitaly.ro/diario/,  şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/PeroniRomania