Peste 400 de copii dansează și cântă la Divertiland Summer Fest 2016 pentru a-și îndeplini visul

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, organizează un eveniment caritabil în parteneriat cu Asociația “Colorăm Zâmbete”, pentru a sprijini dansatorii echipei Dance World să reprezinte România la Campionatele Mondiale ale Artelor de la Hollywood. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 iunie, între orele 12:00 și 16:00.

Divertiland Park

Divertiland Summer Fest 2016 debutează cu momente artistice susținute de peste 400 de copii și tineri provenind de la școli de dans, trupe de dansatori și cluburi de canto. Divertiland direcționează încasările din biletele de intrare de sâmbătă către Școala de Dans Dance World, care strânge fonduri pentru a putea participa la Campionatele Mondiale din luna iulie, ca și reprezentantă a Lotului Național al României. Reprezentațiile artistice vor fi susținute de copii și tineri cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani, în intervalul orar 12:00 și 15:00.

Artiști îndrăgiți de publicul larg s-au alăturat cauzei și vor concerta sâmbătă pentru a aduna un număr cât mai mare de vizitatori și pentru a crește, așadar, valoarea donației către Dance World. Seeya, Fabian Sanchez, XOXO, Omar Arnaout (câștigător Next Star 2013) și Tudor Turcu (câștigător X Factor 2012) vor concerta sâmbătă între 15:00 și 16:00, pe scena Divertiland. Evenimentul va fi prezentat de Răzvan Botezatu, vedeta emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

“Suntem onorați să putem susține performanțele dansatorilor care vor reprezenta România la nivel internațional. Am avut ocazia să cunoaștem o echipă de copii extrem de talentați, care ne-au convins că  merită toată susținerea noastră pentru a performa în continuare. Iar sâmbătă, cei care vor veni la Divertiland Summer Fest vor putea să vadă echipa Dance World și să contribuie în mod direct la cauza lor”, a declarat Alexandros Poulakis, CEO Divertiland.

Prețul biletelor de acces la Divertiland încep de la 25 de Ron. Copiii sub trei ani beneficiază de acces gratuit, iar studenții, elevii și pensionarii (de peste 60 de ani) dispun de prețuri speciale. Biletele pot fi achiziționate și online, pe www.divertiland.ro, unde vizitatorii pot găsi și numeroase oferte speciale.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat și în acest sezon prin intermediul trenurilor CFR sau cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbotequila), Divertiland și retur.

Despre Divertiland

Amplasat în zona Militari, Divertiland Water Park este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, prima piscină cu valuri din București, o piscină olimpică pentru adulți, cea mai mare plajă cu nisip din București, singurul lazy river din oraș, restaurante, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii. Deschis la jumătatea sezonului estival din 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului. În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber, dar și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.

Urmăriți-ne pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandPark sau pe www.divertiland.ro.