Pleci în concediu? Nu uita suplimentele alimentare naturale de la Ropharma pentru o vacanţă fără griji!

A început numărătoare inversă a zilelor rămase până la concediu, aşa că n-ar strica dacă o dată cu hainele, pantofii, cremele de plajă sau cosmeticele ai trece pe listă şi suplimentele alimentare naturale care să te ferească de alergii, infecţii sau alte afecţiuni specifice sezonului.

Din când în când fiecare dintre noi are nevoie de un mic ajutor din exterior pentru a suplini carentele  unei alimentaţii incorecte şi a odihnei insuficiente, iar vara stilul de viaţă accelerat, bazat pe excese, poate afecta cu uşurinţă metabolismul şi procesele interne.

Ropharma (www.ropharma-healthcare.ro) îţi propune ca din trusa de vacanţă să nu-ţi lipsească:

Activit Imuno Forte – Stimulează imunitatea şi creşte rezistenta organismului

Cu un conţinut bogat de lapte colostru, lactoferina şi vitamina C, suplimentul alimentar natural Activit Imuno Forţe te ajuta în reducerea incidenţei complicaţiilor în diverse afecţiuni datorită rolului său antiviral, antibacterian, antiparazitar şi antifungic. Totodată, acesta are efect antioxidant prin blocarea şi neutralizarea acţiunii radicalilor liberi răspunzători de efectele nocive asupra organismului şi îmbunătăţeşte starea generală în caz de alergii şi inflamaţii.  Este un probiotic eficient în dezvoltarea şi protejarea florei intestinale, util în orice anotimp şi fără reacţii adverse.

Lactoferina din conţinutul Activit Imuno Fore este o proteină multifuncţională care, împreună cu imunoglobulinele G naturale din colostru, stimulează imunitatea şi creşte rezistenţa organismului. Preţ:23 Lei

Vita Grapes – protector cardiovascular şi hepatic

Acţionând ca un puternic antioxidant,  suplimentul alimentar natural Vita Grapes captează radicalii liberi răspunzători de efectele nocive asupra organismului, compensează efectul unui surplus caloric şi reduce tulburările circulatorii periferice. De asemenea, întăreşte imunitatea organismului şi este un bun adjuvant în curele de slăbire.

Capsulele de Vita Grapes sunt indicate diabeticilor, deoarece nu conţin zahăr, ajuta la scăderea nivelului glucozei din sânge prin creşterea răspunsului organismului la insulina şi contribuie în tratamentul retinopatiei diabetice. Preţ: 25 Lei

Lipoartrin Forte – Redă mobilitatea articulaţiilor

Prin asocierea inovativă a lactoferinei cu glucozamina, condroitina şi vitamina C pentru sănătatea articulaţiilor, Lipoartrin Forte, suplimentul alimentar natural de la Ropharma, menţine şi reface integritatea structurală şi funcţională a articulaţiilor. În acelaşi timp, ajută în tulburările inflamatorii recidivante prin diminuarea degenerescenţei şi a durerilor articulare. Preţ: 25 Lei

Alte acţiuni terapeutice:

  • Protejează cartilajul articular de o afectare prematură;
  • Contribuie la o lubrefiere şi o mai mare mobilitate a articulaţiilor şi la protejarea cartilajului reînnoit;
  • Efecte pozitive în recuperarea articulară după traumatismele aparatului locomotor;
  • Eficient în ameliorarea sindroamelor inflamatorii în special la nivelul articulaţiilor în poliartrita reumotoidă, spondiloza cervicală, dorsală şi lombară, poliartroză, fracturi, osteoartrite, osteoporoză.

În concluzie, pe lângă hrana sănătoasă şi diversă, suplimentele alimentare naturale te scapă de riscul unui oraganism fragil, care nu se poate apăra de microbi, virusuri şi bacterii.